mesut KORKMAZ
Üyemiz
iki gün önce üç yumurtalı hazır muhabbet kuşu aldım. yumurtalarını yuvalığa koydum. bir kaç kez dişi içine girdi çıktı ama 4. yumurtayı az önce kafesin zemine yaptı ne yapmalıyım
+1Mehtap YILMAZ' Alıntı:Şimdi şöyle oluyor yumurta yavru görmek için bir çift kuş daha alıyorsunuz sonra bir çift daha bir çift daha ama ne hikmetse bakımını yaptığınız ve sabırla beklediğiniz halde hiçbir sonuç alamıyor sonrada yumurtalı yada yavrulu satılan bir çift görüyor ve dayanamıyor alıyorsunuz durum bundan ibaret.
aynen öyle hocam bende çok pet shoplardan fahiş fiyatlardan aldım ama hanımın akrabası adanada üreticiymiş. üşenmedim kilisten adanaya gittim derdimi anlattım 2 çift aldım hatta hediyem olsun dedi hakkını ödüyemenMehtap YILMAZ' Alıntı:Şimdi şöyle oluyor yumurta yavru görmek için bir çift kuş daha alıyorsunuz sonra bir çift daha bir çift daha ama ne hikmetse bakımını yaptığınız ve sabırla beklediğiniz halde hiçbir sonuç alamıyor sonrada yumurtalı yada yavrulu satılan bir çift görüyor ve dayanamıyor alıyorsunuz durum bundan ibaret.
maalesef hiç bir şey yapamazsınız kardeşim 4 yumurtada boşa gitti şimdi eğer kuşun karakterinde varsa tekrardan yumurtlar yuvalığa ama bazı kuşlar bende aldım aynı senin dediğin gibi 8 ay 17 gün yumurtlamadı sonra başladı yumurtlamaya bazende kuşlar yer değişikliği olduğu zamanda yatıyor yuvalığa siz sabredin..gerisi gelir...Mesut KORKMAZ' Alıntı:iki gün önce üç yumurtalı hazır muhabbet kuşu aldım. yumurtalarını yuvalığa koydum. bir kaç kez dişi içine girdi çıktı ama 4. yumurtayı az önce kafesin zemine yaptı ne yapmalıyım