ACİL YARDIM LUTFEN IRKI VE YASI LAZIM BANA SIZDEN RICA EDIYORUM

Şenel AYDOĞDU

Yeni Üyemiz
Adı
ŞENEL
Soyadı
AYDOĞDU
selam arkadaşlar oncelıkle herkeze hayırlı cumalar
altta resimlerdeki kuslarımın yaşını ve ırkını öğrenmek istiyorum sizden ricam bana yardımcı olabilirmisiniz birde bir birleri ile hiç kavga etmiyorlar ve hep aynı tünekde duruyorlar bunlardan yavru alabilirmiyim siz ustaların yorumunu rica edicem

not: ayaklardakı kırmısızılık dun mama tabaklarına nar tanelerı koydum verdım ondan yedıler onun ıcın oyle bırde erkek kusum dun gece 00:35 cıvarında hızlı hızlı nefes alıp sureklı gagası ıle cıt cıt cıt ses cıkarıyordu sankı agzında yem var yem kırıyor gıbı bu bır hastalık belırtısımı sabah normal dı hastalık baslangıcı ıse hemen devreye gırmek ısterım
şimdiden hepinize teşekkür ederim.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
MAAŞALLAH SAĞLIKLI GÖRÜNÜYORLAR dişi erkeğe  GÖRE BİRAZ BÜYÜK ANLAŞIRLARSA PROBLEM OLMAZ YUVALIK TAK ONDAN SONRA KESİN SONUŞ ALIRSIN ÇOK ÇEŞİTLİ BESİN VERME  CUMANIZ VE KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN SLM

mitko

Üyemiz
Adı
mümin
Soyadı
aldemir
erkegim turunu bende merak ettim hollandamı acaba aynısı bendede var cunku muhtesem bır rengi var masallah arkadasımı rahatsızlıgı bende var bu kuslara has bı seymı anlamadım sasırdım sımdı ustalara duyurulur cins ve rahatsızlık nedir.........

Şenel AYDOĞDU

Yeni Üyemiz
Adı
ŞENEL
Soyadı
AYDOĞDU
kemal bey yorumunuz ıcın tesekkur ederım alkisd

arkadaşlar butun ustaların yorumunu rıca edıcem sızlerın yorumu benım ıcın cok onemli icon_think

F

fenerbahçeli

Guest
ingiliz kırığı gibi geldi bana yaş tahmini yapamayacağım.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
jumboya çok yakın duruyolar.. dişi erkekten yaşlı