ACİL YARDIM LÜTFEN!!!

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
ters gelen  yumurtayı doğutturduk ve ilk  gün  bişeyi yoktu  bu gun rahmini  dışarı atmıs et parçası kuşun arkasında acil  yardımlarınızı bekliyorum  ne  yapabilirim

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
geçmiş olsun bu tür durumlarda veteriner tedavisi uygulamanız gerekiyor. % 95 kuşunuz dışkı probleminden dolayı ölecektir.

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
geçmiş olsun bu tür durumlarda veteriner tedavisi uygulamanız gerekiyor. % 95 kuşunuz dışkı probleminden dolayı ölecektir.
cevap verdiginiz için teşekkür ederim sorunsuz dışkılıyor rahmin yan tarafından ama  veteriner  yok zeytin yagı damlattım  ben  ne  yapabilirm

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Kardeşim bu ciddi bir konu. Veteriner hekim Gözde Çetin Kasap'ı aramanı öneririm. Telefonda durumu izah edersiniz. O size yardımcı olacaktır. Birden fazla veterinere danışmak iyidir. Tek veterinere bağlı kalmayın.

Adres
Vetform Veteriner Kliniği, Gülbahar Mahallesi, Altan Erbulak Sokak, No: 5/D Mecidiyeköy, Şişli/İstanbul

Telefon
0212 212 66 00
0506 611 12 23

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Tentürdiyot kullanmalısın dışarı atan bölgenin iltihap kapmaması için günde 3-4 kez yem ve suluğu tabana indir kuşu sıcak ortamda tut ilk etapta bunları uygulamaya başlamalısın.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
+12  SİZ ONU BU HALE GETİRİRKEN SORDUNMU Kİ BİR DE  SİTEM EDİYORSUNUZ.....  İYİ  BİR  VETERİNERE  GÖTÜRÜNÜZ  ŞU AŞAMADA  YAPABİLECEĞİN EN İYİ ŞEY  BU KARDEŞİM... VE  MAALESEF KAYIBINIZ  OLACAK..

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hayri KOÇ' Alıntı:
burda  bukadar  adam  var  bir taneniz bilmiyomusunz
Hayri bey konuyu açmışsınız
8 dakika sonra sitem ediyorsunuz
burada herkez pc başında oturmuyor,

kuşunuza gelince acil cerrahi müdahale lazım
ama salih beyin dediği gibi %95 ölecek:(

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
durum ciddi millete siteme gerek yok inş ölmez üretimde bu tip sorunlar yaşanabilir yılmamamak lazım en güzeli veteriner bence

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
sitem ettim çünkü  bi anda  oldu ve  kaybetmek  istemiyorum burda  veteriner  yok zeytin yağı ile  yağladım dışkılamada  problem  yok  yapıyor tek umudum  içeri  alması tekrar  düzelöe  gib  bi  durum varmı burdaki veteriner  kiralamı  birine  o ilaç s atıyor sadece ben ne  yapabilirim