Acil yardım lütfen !!!

Sedadiriker

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Diriker
Erkek muhabbet kusumuz önce göz nezlesi oldu. Bunun için gözlerine terramycin ve gentagut ilaçlarını kullandık. Göz nezlesi geçti ama kuruma hastalığı başladı. Biteral kullandık bu hastalıkta gecti. Ardından probiyotik ve vitamin takviyesi yaptık. İyileşir gibi oldu ama şuan durgun kabarık ve tüyleri çok dökülüyor. Özellikle baş kısmında açılma var. Ne yapmamız gerek. Acil yardımlarınızı bekliyoruz.

Sedadiriker

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Diriker
Bilgi sahibi kişiler destek verirse çok sevinirim. Hayvancagiz bir türlü kendine gelemedi. Eski nesesi sağlığı geri gelsin istiyoruz.

vahap

Uzman Üyemiz
Adı
vahap varol
Soyadı
ülgen
elinize aldığınızda göğüs kısmındaki kemik elinize geliyor mu? "jilet göğüs" mü yani?kuruma hastalığı oldu ve geçti demişsiniz.bildiğim kadarıyla kuruma hastalığı noktasına gelen kuşun yaşam şansı çok azmış.ben bir kuşumu kaybettim çünkü.iyi anlayan birine tedavi ettiriniz lütfen.yazdığınız belirtileri ben de yaşadım.ama geç kalmıştım.

Sedadiriker

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Diriker
Malum veteriner bulmak çok zor. Burdan yardımcı olabilecek birileri çıkar diye yazmak istedim. İns bilen birileri çıkar :((

Sedadiriker

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Diriker
Çok az sivrilik kaldı göğsünde biteral e devam edelim o zaman

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Biteral kursak mantarı ve bağırsak enfeksiyonu gibi rahatsızlıklarda kullanılır genelde ve antibiyotik tedavisi insan ve hayvanda 5-7 gündür bu sürede düzenli kullanıp sonuç alamadıysanız sizin kuşunuzu kurumaya sokan şey biteralle düzelmemiş demektir. Kurumaya neden olan şeyi bulmanız gerek bu arada da sade aspur ve haşlanmış pirinç yedirerek ishali kesmeye ve kurumaya sebep olan mikrobik durumu bulmaya çalışın geçmiş olsun

Sedadiriker

Yeni Üyemiz
Adı
Seda
Soyadı
Diriker
Peki hangi ilacı kullanmalıyız bu kuruma hastalığında hangi ilaçları kullandınız