Mert Yağcı
Üyemiz
Arkadaşlar 1aylık yavrum annesi ve babası tarafından dövüldü ne yapmam lazım? başını kanatmış yavrunun... vede kafaste bir yavru daha var ona bişey yaparlarmı ? :S lütfen yardım edin.nn 
benim tecrubeme göre üzerinde yarası olan kuşu yalnız bir yerde bakın diğer kuşlar da yarayı görünce zarar verebiliyorlar yalnız kafeste bırakın mama takviyesi de yapın inşallah toparlayacaktırSıddık YAMAÇ' Alıntı:Yavrun 30 günlük olmuş yem kırabilir.Yavruyu hemen ayırın.Eğer yem kırmazsa erkeği ayırın dişi iki yavruyada bakacaktır.
elle besleyın kesınlıkle vıtamın eksıklığı ve stres vardır slmSıddık YAMAÇ' Alıntı:Yavrun 30 günlük olmuş yem kırabilir.Yavruyu hemen ayırın.Eğer yem kırmazsa erkeği ayırın dişi iki yavruyada bakacaktır.
+1Serkan SİPAHİ.' Alıntı:dostum anneyi başka bi kafese al babası bakar yavrulara
+1Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:o yavruyu ayırın büyük ihtimalle yuvadan atlamıştır o yüzden dövmüştürler ayrı bir kafese alın yere yem serpiştirin suluğuda yere yakın koyun herhangi bir sorun olmayacaktır geçmiş olsun
+111Serkan SİPAHİ.' Alıntı:dostum anneyi başka bi kafese al babası bakar yavrulara