Acil yardım Quiko Forte ve Quiko plus kullanımı

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Ustalar bugun yenı aldıgım quiko forte multivitamin ve quiko forte plus ürünlerini ne şekilde kullanmam gerektiği konusunda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Salmamda 6 adet mubiş  var ve 1 cıft muhabbetım mevcut suda erıtmemızmı gerekıyor yoksa mamayamı katıcaz ? ve ne kadar katmamız gerekıyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Şuan evde değilim kullanım miktarını pazartesi söyleyeceğim.Ancak mamaya katacaksınız.Suda çözünebilir yapıda değildir quiko  forte.

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
Peki satın alırken quıko plus ıle kullanılırsa daha etkılı olacagı bıldırıldıgınden dolayı bende plus ı da satın aldım ıkısını beraber nasıl kullanacagız ?

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Tekrar merhaba.Quiko forte 1 kg mamaya 1 tatlı kaşığı konuluyor.Plus dediğiniz ürünün resmini içeren bir link koyarmısınız.

okant

Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Tasel
yardımınız için tesekkürler plus ıcın de petsatıs sıtesınden satın aldım orda gorebılırsınız zaten fortenın acıklamasında quıko plus ıle bırlıkte kullanılmasını tavsıye edıyordu

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
gozturk' Alıntı:
Tekrar merhaba.Quiko forte 1 kg mamaya 1 tatlı kaşığı konuluyor.Plus dediğiniz ürünün resmini içeren bir link koyarmısınız.

gozturk

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
ÖZTÜRK
Quiko forte tüm zamanlarda kullanabileceğin genel bir destek.Forte vitamin desteğinden ziyade mineral destekli bir katkı.Plus ise İngilizce katalogdan çevirdiğim kadarı ile yavruların doğumundan itibaren ilk tüylerine kadar olan süreçte gelişimlerini artırıcı B grubu vitaminlerle ,tüy yapısını oluşturmak ve kuvvetlendirmek için Biotin içeriği ile desteklenmiş bir katkı.Beraber kullanılmasını tavsiye etmişler.Forte kullanıyorum içeriğini biliyorum,plus'ın içeriğini yazarsanız yorum yapabilirim.