acil yardım ustalarım

cezali58

Yeni Üyemiz
Adı
dilaver
Soyadı
erteğen
kusura bakmayın ben daha bu siteyi kullanmayı ögrenemedim yazdıgım konuyu nerden bulurum bilmiyorum        benim muhabbet kuşlarımı yavruları cok yavaş gelişiyor ve  ölüyorlar lütfen yardım edinnn şimdiden tşkkürler başından gecen varsa bilir

cezali58

Yeni Üyemiz
Adı
dilaver
Soyadı
erteğen
yeme vurmasını göremiyoruz ölüyorlar  15 20 günlük yavrular yeni cıkmış gibi zayıf sadece palaz tüylerivar

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
dilaver' Alıntı:
yeme vurmasını göremiyoruz ölüyorlar  15 20 günlük yavrular yeni cıkmış gibi zayıf sadece palaz tüylerivar
YUVADAN ÇIKTIKTAN SONRAKİ 15-20 GÜNMÜ YOKSA YUMURTADAN ÇIKTIKTAN SONRAKİ YUVADAKİ 15 GÜNLÜKMÜ  BAZEN KULUÇKA TAKVİMİNİ YANLIŞALĞILAYAN ÜYELERİMİZ OLABİLİYOR  SİZE KESİN NET CEVAP VERMEK İSTERİZ

cezali58

Yeni Üyemiz
Adı
dilaver
Soyadı
erteğen
yumurtadan cıktıktan 15  20 vuvadan cıkmasını göremiyoruz 5 yumurtanın hepsini cıkarıyor  baya kabalaşıor ondan sonra yavaş yavaş öüyorlar gelişmeleri çok yavaş bazen de ayakları arkaya dönüyor

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
15 GÜNLÜK YAVRULARIN YUVADA TÜYLERİ TAM OLARAK TAMAMLANMAZ İNCE TÜYLER VARDIR ANLADIĞIM KADARI İLE KUŞLARINIZIN YAVRU BAKMAKAPASİTESİ DÜŞÜK AYRICA BİR ÇOK NEDENİ OLABİLİR DÜZENLİ OLARAK  YUMURTA MAMASI  VERİYORMUSUNUZ ?YETERLİ ZAMANDA IŞIK VERİYORMUSUNUZ ?YUVALIKLARINI ÇOK SIK KONTROL EDİYORMUSUNUZ ? YUVALARINI KAFESLERİNİ TEMİZLİĞİNE ÖZEN GÖSTERİYORMUSUNUZ ?YEMLERİNİ SULARINI ÇOK SIK TAZELİYORMUSUNUZ ?  15-20GÜNLÜK YAVRULAR YEM KIRAMAZ YEM KIRMALARI İÇİN 30-35 GÜNLÜK GELİŞİMLERİNİ TAMAMLAMALARI GEREKİR ..
MAMA VERİYORSANIZ MAMAYI ÇOK NEMLİ VEYA KURUMU VERİYORSUNUZ SULARINA İLAÇ MI KATIYORSUNUZ !...

cezali58

Yeni Üyemiz
Adı
dilaver
Soyadı
erteğen
yok boş oluyor dedim ya yavaş yavaş eriyorlar kuşların kursakları boş oluyor bir sefer yem degiştirdim ondan olmuş olabilirmi vivid birt kulanıyorum mama da aktiv kullanıyorum

cezali58

Yeni Üyemiz
Adı
dilaver
Soyadı
erteğen
ölen yaavruların resmini çektim de nasıl koyacagımı bilmiyorum