Acil Yardım- Yumurtlama Sorunu

Numan54

Yeni Üyemiz
Adı
Numan
Soyadı
YILMAZ
s.a arkadaşlar dişi muhabbet kuşum 6 gun once yumurtladıfakat yumurtaların devamı gelmedı sadece 1 yumurta var ve sureklı olaak uzerınde yatıyor. popo kısmı şişkin ama davranıslarında anormallik yok sureklı yuvalıkta sadece çiftleşmek ve yem yemek ıcın cıkıyor. sorun nedir lütfen yardım

Numan54

Yeni Üyemiz
Adı
Numan
Soyadı
YILMAZ
evet ilk kuluçkası o tek yumurtanın dolu olma ihtimali varmıdır yani yatmaya devam etsinmi yoksa almalımıyım ?

sabri_24

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
SABRİ
Soyadı
BUDAK
5 gün geçtikten sonra ışıga tut kırmızı cizgiler varsa kusu rahat bırak doludur  ama ben senin yerinde olsam dolu bile olsa bir yumurtaya yatmasın al o yumurtayı tekrar yumurtlasın ama bu işi daha iyi bilen vardır onların yorumlarını dinle .

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
yumurta ters dönmüş olabilir şişme varsa popo kısmında. şayet kuşunuz kursağı şişip tabanda köşede duruyor vaziyette halsiz görürseniz en kısa sürede müdahale etmeniz gerekir. Bilgi babında söylüyorum böyle bir durum varsa yada ileride karşılaşırsanız kuşu elinizle tutup popo kısmını elleyin eğer orda yumurta varsa önce yumuşak bir yer bulmanız gerekecek bir kap içinde pamuk olabilir kuşunuzun poposuna biraz sıvı yağ sürün. Sonra kuşun popo kısmının biraz üst karın bölgesinden yavaş yavaş bastırarak yumurtanın dışarı çıkmasını sağlayın siz bastırdıktan sonra yumurtanın çok ince bir zar tabakasından dışarı çıktığını göreceksiniz.tabi yumurtayı kaba doğru çıkarmalısınız.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞUNUZ YUM TIK İSE ZEY YAĞ İLE YUM ŞATINIZ BU İŞLEMİ KENDİ ATANA KADAR DEVAM EDİN YUMURTA OLUŞTU İSE ELLE YUMURTAYI ÇIKARMAK GİBİ ÇABAYA GİRMEYİN TECRÜBENİZ YOKSA YUMURTA KIRILIRSA KUŞUNUZU KAYBEDEBİLİRSİNİZ ŞAYET KUŞUNUZ NORMALSE TEK YUM KALIR İLK KULUÇKASI İSE KALSIN KUŞUNUZ YAVRU ÇIKARMANIN TADINA VARSIN  DOLU İSE SLM

Numan54

Yeni Üyemiz
Adı
Numan
Soyadı
YILMAZ
yumurtaya ışık tuttum içinin boş olduğunu anladım bu yuzden yumurtayı aldım umarım yeniden yumurtlar