ACİL YARDIM !!!

Alirıza46

Üyemiz
Adı
ALİRIZA
Soyadı
GÜNEŞ
öncelikle herkese hayırlı sabahlar dilerim ,  dün akşam eve gittiğimde 5 adet yumurtlayan dişiyi ölü buldum kursağıda bom boşdu , şuanda erkek yumurtanın üstünde yatıyor , başka yumurtalı dişide yok ,  ne yapmam lazım bu konu hakkında bilgilerinizi bekliyorum...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Öncelikle geçmiş olsun üzücü bir durum. :(
Ya erkeğin yanına anlaşabileceği bir dişi alın buda uzun bir zaman zarfı demek.
Yada elinizdeki erkeği verin hazır bir çift alın.

Yumurtaları kurtarmanız zor.

Alirıza46

Üyemiz
Adı
ALİRIZA
Soyadı
GÜNEŞ
hazır çift derken altında yumurta olan mı ? başka dişi bırakırsam yumurtaları kırar diye düşünüyorum...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
ŞU ANKİ YUMURTALARDAN HAYIR GELMEZ ARTIK ERKEK KUŞ ONLARA BAKAMAZ . ZATEN SOĞUDU İSELER ÇIKMA İMKANI YOKTUR. YANİ YENİ SIFIRDAN BAŞLAYACAKSINIZ.

Alirıza46

Üyemiz
Adı
ALİRIZA
Soyadı
GÜNEŞ
üstte de belirttiğim gibi kuşun 5 adet yumurttada yatarken anne kuş öldü ,  şuanda baba kuş yatıyor bu baktığımda başka çiftlerimden iki tanesi daha yumurtlamış , acaba bu beş yumurttayı diğerine mi bıraksam iyi tavsiyeleriniz ne olur şimdiden teşekkürler...

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
yumurtaları diğer çiftlere paylaştırın yapabilceğniz başka bir şey yok

Alirıza46

Üyemiz
Adı
ALİRIZA
Soyadı
GÜNEŞ
ama şöyle de bir durum var diğer kuşlar yeni yumurtladı yani birer adet yumurtaları var ,  bu 5 yumurtanında ilk yavrusu çıkmasına iki gün var yatar mı acaba diğer muhabbetler ?

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Alirıza GÜNEŞ' Alıntı:
ama şöyle de bir durum var diğer kuşlar yeni yumurtladı yani birer adet yumurtaları var ,  bu 5 yumurtanında ilk yavrusu çıkmasına iki gün var yatar mı acaba diğer muhabbetler ?
Kuşuna bağlı.
Bendeki bir çiftin 4 yumurtasını yanlışlıkla kırdım, başka arkadaşımın farklı farklı  kuşlarının altından aldığım 4 yabancı yumurtayı altına koydum yattı, hatta yavru çıktı şimdi bakıyor.