ACİL yardım

ibrahimT

Yeni Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
tahran
ÖNCELİKLE MERHABALAR HOBİ AMAÇLI BESLEDİĞİM ÇİFTİMİN 8 YUMURTASI VAR VE ERKEK KUŞ BU GÜN KAÇTI DİŞİ YUMURTALARIN ÜSTÜNDE YATIYO NE YAPMAM GEREKİYO CANIM COK SIKKIN Bİ YARDIM EDİN AKIL VERİN LÜTFEN

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
İbrahim TAHRAN' Alıntı:
ÖNCELİKLE MERHABALAR HOBİ AMAÇLI BESLEDİĞİM ÇİFTİMİN 8 YUMURTASI VAR VE ERKEK KUŞ BU GÜN KAÇTI DİŞİ YUMURTALARIN ÜSTÜNDE YATIYO NE YAPMAM GEREKİYO CANIM COK SIKKIN Bİ YARDIM EDİN AKIL VERİN LÜTFEN
Sakın yanına başka erkek alayım deme. Dişinin hızlı ve kolay beslenmesi için günlük az miktarda mama ver, ayrı bir mamalık kabınada yem koy ve yuvanın kapı girişine yakın as. Dişi kolay beslenirse rahatca yumurtayı çıkarır yavrularada bakar.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Sakın yanına başka erkek alayım deme. Dişinin hızlı ve kolay beslenmesi için günlük az miktarda mama ver, ayrı bir mamalık kabınada yem koy ve yuvanın kapı girişine yakın as. Dişi kolay beslenirse rahatca yumurtayı çıkarır yavrularada bakar.+1

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Faruk ŞANLI' Alıntı:
Sakın yanına başka erkek alayım deme. Dişinin hızlı ve kolay beslenmesi için günlük az miktarda mama ver, ayrı bir mamalık kabınada yem koy ve yuvanın kapı girişine yakın as. Dişi kolay beslenirse rahatca yumurtayı çıkarır yavrularada bakar.+1