ACİL YARDIM !

Sedar Duman

Yeni Üyemiz
Adı
Sedar
Soyadı
Duman
Oncelıkle merhaba .  kuslarımı yaklasık 4 ay once yanyana koydum . yanı erkek kusumun yanına dısıyı aldım bı arkadasımdan . bır bucuk ay sonra dısı yumurtladı fakat geldıgı yerde ve bende gereklı beslenme vıtamın mama vs dıkkat etmedıgım ıcın yumurtalar bos cıktı ( yanı ben oyle umit edıyorum :) bende yumurtaları baya bekledıkten sonra dısının altından almıstım suanda gereklı bakımı yapıyorum eksıksız olarak dısı tekrar yumurtlıycak sanırım sızce kuslarım nasıllar ? cınslerı hakkında bılgı alabılırmıyım ? bırde yavrular nasıl cıkar acaba ? dısıyı cok begenmedıgım ıcın bu seferde bos cıkarsa yumurtalar degıstırmeyı dusunuyorum. bırde son olarak erkek kusumda dısıye karsı bı ılgısızlık var bunu nasıl normale dondurebılırım . sımdıden yorumlarınız ıcın tesekkurler

http://a1211.hizliresim.com/13/g/fx1nd.jpg

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaALLAH güzel iri yerli kuşlar.Erkekde dişide sağlıklı görünüyor.İyi üretimler.

Sedar Duman

Yeni Üyemiz
Adı
Sedar
Soyadı
Duman
kafamı kurcaladıgı ıcın , netlestırmek adına acil yazdım , yardımcı oldugun ıcın sagol

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ilk kuluçkası olduğu için boş çıkması normal ayrıca yumurtaların boş çıkması bakımla alakalı değil hiç mama vermediğin sadece yem verdiğin bir kuş bile sana 4-5 tane yavru verebilir ayrıca erkek kuşun çek,dişi kuşun yerli, 2. kuluçkasında da boş çıkarsa kuşu değiştir, erkeğin dişiye ilgisizliği çeşitli sebeplere bağlı olabilir yemlerine 1 çay kaşığı nijer koy yada havuç rendele ver bu ikisinide kızıştıracaktır.

Sedar Duman

Yeni Üyemiz
Adı
Sedar
Soyadı
Duman
ıkıncı kuluckadakı yumurtalarda bos cıktı , acaba kusları ayırıp bı ay yanyana farklı kafeslerde tutup sonra tekrar mı bırlestırsem ? kısırlarmı acaba dıyede dusunmuyo degılım ama ıcımden bı ses bı kulucka daha dene dıyor :S 

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
erkek kuşunuz evcilmi evcil erkekler genelde çifleşmeyi beceremiyor yumurtar genelde boş çıkıyor

Sedar Duman

Yeni Üyemiz
Adı
Sedar
Soyadı
Duman
Evet bıraz evcil , ayrı kafeslere aldım sımdı kusları bıraz kızıstırıp tekrar bırlestırıcem son kez . umarım olur