Acil yardım..............

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Acil yardımınız lazım abicim bende ki kuşlar dişi ve erkek tüy dökme dönemindeler vitamin yemek herşeylerini veriyorum hiç birşeyleri eksik değil ama ikisinin de kuyruğu yere bakıyor ikisinin de kanatları aşağıya çökük çok durgunlar neden acaba.....????

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:
Acil yardımınız lazım abicim bende ki kuşlar dişi ve erkek tüy dökme dönemindeler vitamin yemek herşeylerini veriyorum hiç birşeyleri eksik değil ama ikisinin de kuyruğu yere bakıyor ikisinin de kanatları aşağıya çökük çok durgunlar neden acaba.....????
resim eklerseniz daha sağlıklı olur...

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Mehmet DİKBAŞ' Alıntı:
Bu dönemde kuşlar her türlü tehlikeye daha acık durumda oluyorlar.Resim ekleme durumunda daha detaylı yardımcı olunacaktır.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
İshal yok sadece tüy dökme var ama sııntılı tüy dönemindeler

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Vitaform kullanın derim.100 cc lik suluğa mersimek tanesi kadar 5 gün süreyle verin ve kesin.
Faydalı olacaktır.

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Abi vitamin istedim kuşçudan bana avisol verdi 20cc bunun faydası olmaz mı iyi değil mi