acil yardım

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Arkadaşlar herkese selamlar. yaklaşık 45 günlük bir ingiliz m. yavrusu aldım daha öncede kuş aldığım üretici abimden annesi ve babasının yanından kuşları tamamen ahşap bölmelerde yetiştiriyor benim gittiğimde 3 yavru vardı erkek olma ihtimali en yüksek olan yavruyu aldım neyse kısa keseyim yavru yeme düşmüştü 3 yavrunun küçük olanıydı kuş yem yiyor fakat sadece karışık yemin içinden aspur ve yulaf içini yiyor diğer yemlere dokunmuyor diğer yemleri yemesi için ne yapmalıyım çok uzun oldu okuyan ve veya cevap verenlere teşekkür ederim

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
normaldir zamanla alışıp diğerlerinide kıracaktır.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
aspur ve yulaf kolay soyulduğu için kuşlar arasında çok popülerdir. özellikle yavrular bayılır. kış aylarında yem oranlarında aspur %50'ye kadar çıkar. zamanla alışacaktır.

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
Arkadaşlar herkese selamlar. yaklaşık 45 günlük bir ingiliz m. yavrusu aldım daha öncede kuş aldığım üretici abimden annesi ve babasının yanından kuşları tamamen ahşap bölmelerde yetiştiriyor benim gittiğimde 3 yavru vardı erkek olma ihtimali en yüksek olan yavruyu aldım neyse kısa keseyim yavru yeme düşmüştü 3 yavrunun küçük olanıydı kuş yem yiyor fakat sadece karışık yemin içinden aspur ve yulaf içini yiyor diğer yemlere dokunmuyor diğer yemleri yemesi için ne yapmalıyım çok uzun oldu okuyan ve veya cevap verenlere teşekkür ederim
yavrular  yeme  düştüğünde  onların  kolay ulaşabileceği yere aspur koyarım kırması daha  kolay olur  zamanla çene  yapısı geliştikden sonra  diğer yemleride kıracaktır  sorun  yapmayın derim.

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
sos ne hemserim senin güzel dilinde acil kelimesi yokmu konunu okumaya bile isteğim kalmadı sadece seni kınamak için yazıyorum

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
Kuşun yaşın çok genç ve zamanla diğer yemlere yönelir ...

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
öncelikle adaşımın bu duyarlı tavrı ile başlığı değiştirdiği için çok teşekkürler ediyorum  thumbsupbo thumbsupbo takdire şayan bir davranış

ayrıca o kuş daha küçük zamanla illaki öğrenir o yemleri kırmayı kaygıya gerek yok