Acil yardım

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
Selamun aleyküm 1 çift muhabbet kuşum var dişi (5-6) Erkek (9-10) aylık civarı dişi tüyden çıkamadı 1 aydır vitamin-mama ları hiç eksik olmuyor hayvan değişik değişik sesler çıkarıyo akıllı yemlik var onun üstüne çıkıyo sürekli yuvalık vardı çıkarttım sitresemi girdi acaba yaşı ufak ne zaman yuvalığı koymam lazım

cevaplarınız bekliyorum
İyi forumlar

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Kolay i$lem sandiniz, ve ba$ladiniz, ...  icon_think

Eger, pekte zor degil aslinda, ... aslinda, ...  ::)

Ilk olarak sorulmasi gerekeni sona biraktiniz, ku$u, di$i olanida strese soktunuz, erkek bir yandan, hazir bekliyen yuva, erkek rahat verirmi sizce ? Mümkün degil, ...

Ku$ tügünümü dizsin, yeterince zor olan yumurta döneminemi adapte olsun, ...

Ko$ullar ve $artlar telden veya PVC kafeslerden ibaret degildir, ... ku$un kendini hazir, ve kendisinden beklenilene hazir hissetmesinden ibarettir, ... 100 metre yüz metredir, yürüyerekte gidilir, dünya rekoru ile ko$maklada, ... mesafe ayni, beklentiler ayri, biri rahat rahat gezer, digeri ise nefes nefese kalir, ikiside 100 metre ama, gelde anlat, gelde anla, ... ! ... Beklentilere göre hazirliklar yapilmali, biri yatagindan kalkip gezmeye cikar, digeri ise haftalardir kampta gezer, ... siz önce arabayla otobana cikiyorsunuz, ve ondan sonra ehliyete ba$vuruyorsunuz, ... siralama yanli$, ... size tavsiyem, sabirli olun, iyi besleyin, ku$lari her ambalajda ve yemcilerdeki bulunan ürünlerle doldurmayin ve ku$larinizi iyi gözlemleyin, ... forum ilim kayniyor, ... I K R A  ::)

Kolay gelsin ve Allah gönlünüze göre versin, yazim ortaya, sade size degil, ...  ;)

Yeterki bundan kendinize pay bicin, yardim istediniz, buyrun  :) ettik bizde, ...  ;)

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
teşekkürler de :D dişiyi ayırıyımmı tüyden çıkana kadar nabıyım bi yardımcı olun:D

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
EĞER DİŞİN TÜYDE İSE DİŞİYLE ERKEĞİ Bİ SÜRE AYIR VE DİŞİNİN KENDİNİ TOPLAMASINA ZAMAN TANI .DİŞİ KENDİNİ TOPLAYINCA ERKEĞİN YANINA ATARSIN ...SELAMLAR...

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Bilinmesi gereken :

Önce saglikli 1 tüg dönemi, ve ancak bunun ardindan saglikli yavru alinabilinir, ... bu yavru dönemi zaten yeterince yipratici, olumsuzluklari oldugu kadar engellemek lazim  :)

Saglikli hayvanlardan ancak saglikli yeni nesiller alinabilinir, saglikiz olanindanda siz dü$ünün artik, ...  ::) bugün belli olmasa yarin veya birgün neye temel attiginiz hem ortaya cikar, hemde sizi gereksiz halde üzer, ... olan emeklerinize olur, ve emege saygiyi elden degil, önce kendinizden bekleyin ve bunuda sergileyin, lafta kalmasin, tertipli ve prensipli olmakta fayda var, hemde cok !

;)

Hayvanlar aleminde STRESS hemen hemen her hastaligin 1 unsuru, sebebi ve faktörlerinden biri diyebiliriz, ve bunada ap ayri 1 özen göstermekte büyük yarar var, aksi halde sade büyük zarar var, ...
Bunu daima göz önünde bulundurmaktada büyük kár ve fayda var  :-\

bekirefe16

Üyemiz
Adı
Bekir
Soyadı
Efeoğlu
Teşekkürler yorumlarınız için dişiyi ayırdım biraz canlandı gibi ama hayırlıs bakalım