Acil yardım ?

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,24531.0.html

Daha önce burda belirtmiştim konuşan kuşum çiftleşti diye ve sadece çiftleştiklerini bir kez gördüm o da iki kez dişi 5 gün sonra yani bugün ilk yumurtasını yaptı merak ettigim şey şu dişi 5 civarı en az yumurta yapıyormuş aldıgım arkadaşım söylemişti Esas sorum şu sadece 2 kez çiftleşmede o yumurtaların dolu cıkma olasılıgı nedir veya bunla alakası yok mudur görüşlerinizi bekliyorum.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
siz 2 kere görmüşsünüzdür belkide yuvada çiftleşmiş veya sabahın erken saatlerinde çiftleşmiş olabilirler tabi bilgili kişiler daha net ve kesin cevaplar vericektir bana göre siz görmemiş olabilirsiniz :D

mahsun ece

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahsun
Soyadı
ECE
Kuşlarınız gün içinde sayısız çiftleşirler. Başarılı tek bir çiftleşme bile 3-4 yumurtanın döllenmesini sağlar o yüzden siz rahat olun ve sadece sabredin.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Siz her dakika kuşları mı izliyorsunuz da 2 kere çiftleştiklerini gördünüz? Kuşlar zaten gün aşırı çiftleşir siz dert etmeyin. Yumurtalar çiftleştiğini gördüyseniz büyük olasılıkla dolu çıkar. Akışına bırakın. Bakımlarını yapın rahatsız etmeyin.

Faeful

Üyemiz
Adı
SEFA
Soyadı
ÖZER
İlk gördügüm günden sonra sadece dişi dışkı için dışarı çıkıyordu bu aralar öyle gördüm erkek devamlı kur yapmasına karşın başka çiftleşme görmedim ama dediginiz gibi bekleyip görmek gerekir teşekkürler.