Acil yardım !!!!

Erdal44

Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
Topal
Merhaba  arkadaşlar  bir  hafta öne bir çift muhabbet  kuşu  aldım bu gün yarın yumurtlar dediler son iki gündür çok halsiz !!!

Levent ACAR

Uzman Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ACAR
Geçmiş olsun. Yumurta tıkanması var gibi duruyor. Popoyu elleyince sert midir, yumuşak mı? İnternette "yumurta tıkanması" diye aratırsan videolar var çıkarmak için veya bilen bir hobici üreticiye götürürsen alabilir yumurtayı.

Erdal44

Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
Topal
Yumuşak duruyo biraz ekleyince sarımsı hafif kırmızıya yakın bir sıvı çıktı bu gün kuşu yâ götürdüm ağzına balık yağı damlattı ondan olabilirmi acaba

Erdal44

Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
Topal
Kuşu bişi olurmu internette ölebilir falan yazıyo net bir cevap verebilirsiniz acaba  :-\

CEM CANER

Takipçi Üyemiz
Adı
CEM
Soyadı
CANER
dışarıdan aldıgınız bir kuşu bugün yarın yumurtlar diye satanlar cok var , kuş zaten yer değiştirdiğinde önceden çiftleşse bile yumurtlaması 10 15 gün sürebilir , ki kaldıki aldıgınız kuşlar çiftleştimi aldıgınız yer ne denli güvenli bunlar daha önemli .)

Erdal44

Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
Topal
Haklısınız ama çiftleşti lerini gördüm merak ettiğim yumurta tıkanması mu yoksa ur falan mı

Erdal44

Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
Topal
Arkadaşlar kuş yuvalıktan çıkmıyor sadece su içmek ve çiftleşmek için çıkıyor sizce ayırmalımıyım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kuşta bariz sekilde yumurta tikanmasi var
Popo deligine 1 damla zeytin yagii damlatin ve sislik olan yeride yine zeytin yagi ile masaj yapar sekilde bir sure ovalayin....

capkın2

Üyemiz
Adı
Eren
Soyadı
Kantarcı
Zeytin yağını pamuğa sür baya bi sonrada götüne sür 1 dk masaj yap sonra ona bırak ilk yumurtada sorun olabillir