ACİL YARDIM

ŞeyhSo

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
Acarlı
Muhabbet kuşum kafesinde çıldırdı kendini oradan oraya vurdu sonra kapısından fırladı kendini duvara eşyalara vuruyodu elime aldım sakinleşti beş dakika falan durdu parmağımda sonra tekrar fırladı vuruyo oradan oraya bunu üç kez falan tekrarladık şimdi de kafesine koydum kapısını kitledim. Kuşum yeni değil bir yıl olcak her yeri biliyo yani acemilikten vurmuyo kendini. Son zamanlarda sakın duruyo eskiden sofraya gelir yanımıza gelir rahat bırakmazdı şimdi biz uzattıkca elimize geliyo tünüyo az bekleyip gidiyo kafesine. Uçuşu da garip tam yerine konamıyor eskiden böyle değildi nedir bunun problemi? Çarşamba günü veterinere götürmeyi düşünüyorum. Orası yapamazsa da kuşçuya falan götürmeye çalışcam. Yardımcı olabilirseniz sevinirim gece de aynısını yaparsa diye korkuyorum.

Ali KAYGANA

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kaygana
gece yapıyo ise acaba parazit varmı diye kontol edebilirminiz kafesde ve kuşu elinize alıp üfleyerek kontrol edin belki parazit kaşıntı acısına bu tür davranış yapıyor olabilir .

swackhammar

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Pirinççi
HAYVAN BİŞEYDEN KORKMUŞ  HAYVANIN ÜSTÜNDE ETKİSİ KALMIŞ VE SÜREKLİ TEKRARLAR SAKİN Bİ ODADA TUTUN EVİNİZDE KEDİ GİBİ BAŞKA HAYVANLAR VARMI ACABA

ŞeyhSo

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
Acarlı
Sağ olun cevaplarınız için. Başka hayvan yok evde. Veterinere götürdüm ilaç ve vitamin verdi. Kuşçuya da sordum baktı inceledi falan kafasını bir yere çarpmıştır önceden o yüzden travma gibi bir şeydir düzelir dedi.

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Kafesinde eksik bir şey yok değil mi aç kalıp stres yapmış olabilir mi

ŞeyhSo

Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
Acarlı
Yok yok fazlası bile var kafesinde o kadarına gerek yok diyeceğiniz ama iyileşti çok şükür sağ olun yardım etmek istediğiniz için

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Sevindim geçmiş olsun