acil yardım

27berkay27

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
er
arkadaşlar benım kuslardan erkek olan cok kzıısmıs cere rengı koyu mavı ırıslerı bellı oluyor 1veya1.5 yaşları arasında dişi ise cere rengı sımdı gun gun kahverengı oluyor erkekten daha kucuk disi yuvaya hıc ılgı gostermıyor bazen ıkısıde bırbırıne kur yapıyor ama erkek her zaman yapıyor daha hıc ayak atmadı nıjer tohumu kullandım ben yavru almak ıstıyorum acıl cevap yazarmısınız bu arada dişi son gunlerde poposunu temızlemeye basladı bıde yuvanın ıcıne gırmeden ıcerıyı ızlıyor ve kapıyı kemırıyor ne yapmalıyım?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Öncelikle kendinizi sitede tanıtırsanız  nick yerinede isim soyisimle girerseniz daha sonraki sorularanızda daha fazla yardım almış olursunuz  2. olarak  Sizin hiç birşey yapmanız gerekmiyor onlar zamanı gelince herşeyi halledecekler ama yumurtlama yaklaşmış yemini suyunu mamasını kumunu mürekkep balığı kemiğini eksik etmeyin gerisini onlara bırakın müdahale etmeyin

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ilk iletnide kendinizi tanıtmanız gerekir bi selam verin.aramıza hoşgeldiniz.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Öncelikle hoşgeldiniz. Belirttiğinize göre dişi yavaş yavaş yuvaya ilgi duymaya başlamış. Gerisini zamana ve kuşlara bırakın

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ İSMİNLE TANIYALIM  KUŞLARLA BU SİTEDE KİMSE ADAM GİBİ OLURSA CEVAPSIZ KALMAZ  SİZCE OLSADA OLUR OLMASADA AMA BİZLER İÇİN OLMAZSA OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE  SENİN KUŞLAR YAKINDA ÜRERLER KUŞLARIN YERİNİ YUVALIKLARINI DEĞİŞTİRME  SLM

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
hoşgeldiniz. Biraz sabır zaman yaklaşmış gibi

zarpandit

Yeni Üyemiz
Adı
Benan
Soyadı
Baran
Arkadaşlar Merhabalar,
Ben bugün kayıt oldum sitenize.Böyle bir sitenin olması beni çok mutlu etti çünkü size danışmak istediğim pek çok konu var ve şimdiden teşekkür ediyorum.

Benim muhabbet kuşumu alalı 3 gün oldu.ancak kendisiyle bazı sıkıntılarımız var.Kuşumun cinsi erkek ve kuyruk tuyleri yeteri kadar uzun değil,daha küçük.Çok ürkek,kafese yaklaştıgımız zaman bile kaçmaya calısıyor.Sürekli onunla konusuyorum alışmasını sağlamak için.Konusmalarıma tepkisiz kalıyor,başka kuşların sesini duydugunda ya da müzik sesi duydugunda ötmeye baslıyor.Biraz da hareketsiz durumda.oldugu yerde saatlerce kalabiliyor.Ama bugun biraz daha hareketli ve canlı.Ymemeğini düzenli olarak yemeğe basladı ve gecen 2 gune kadar da daha fazla ötmeye basladı.Gözlemlediğim kadarıyla da uçuş denemeleri yapıyor kafesinde.Şimdi bu kuşumun bize alışması için neler yapmam gerekiyor?ona nasıl yaklaşmalıyım?bir de uçması için onu zorlamadan kafesin kapagını açık bıraksam olur mu?yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

27berkay27

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
er
hepınızden ozr dılerım abıler cok saolun bılgılendırdıgınız ıcın bıde ben resım koymak ıstıyorum koyamıyorum ısık tutarsanız cok sevınırım..sımdıden tesekkurler..