ACİL YARDIMA İHTİYAC VAR.

Erdii

Yeni Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
Aktay
Selam,
Solda ki (yeşil-sarı) kuşu geçen sene bu zamanlar gece yarısı sokak da buldum. Hırpalanmış bir şekilde eve getirdim. Çok ürkek ve yabani bize hiç alışmadı. yarıca çok hantal yabani olduğundan uçuramıyorum da. Kafasını devamlı Kafese sürtüyordu internetten araştırdım çiftleşmek istediği için yaptığını söylediler. Kuşu yaklaşık 3 hafta petshop a götürdüm o da sağda ki (mavi) kuşu verdi 1 hafta da birbirlerine alışır ve öpüşmeye başlarlar dedi. 3 hafta oldu 1 kere gördüm sadece. ilk geldiğinde. birbirlerinden ayrı kafasına göre takılıyorlar. ayrıca kaşınmaya da başladılar kepek gibi bir şeyler döküyorlar pirelere karşı sprey aldım düzenli kullanıyorum. hala geçmedi.

*Kuşlardan nasıl yavru alabilirim ?
*Yeşil-Sarı olan kuş dan ümidi kestim mavi olan kuşu nasıl alıştırabilirim ?
*Kafeslerini ayırsam mı?

İLGİLENEN HERKESE ŞİMDİDEN ÇOK T.EDERİM.

Ekli dosyalar

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
konunuz acil değil ayrıca forumda araştırma yaparsanız gerekli bilgiler fazlasıyla mevcut.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Dişi kuşunuz yetişkin degil yanılmıyorsam 3 ay civarı biraz beklemenız gerekecek

Erdii

Yeni Üyemiz
Adı
Erdi
Soyadı
Aktay
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
Dişi kuşunuz yetişkin degil yanılmıyorsam 3 ay civarı biraz beklemenız gerekecek

Bilgilendirmeniz için t.ederim Hilmi bey. çiftlemleri için biraz daha beklerim o zaman.
Erkek kuşu dışarıda bulduğumdan çok yabani kendime alıştıramadım. Dişinin de bana alışkın olmasını istiyorum. kafese yaklaşınca heycanlanıyorlar. dişiyi ayırıp mı kendime alıştırsam yoksa bu şekilde devam mı etmeliyim ?