Acil Yardıma İhtiyacım Var Yardım Lütfen..

emrhn61

Yeni Üyemiz
Adı
Emirhan
Soyadı
SEVGİ
Öncelikle Herkese Merhabalar.. Ben yavru bir jumbo muhabbet kuşu aldım.. Ben kuşu aldığımda yeme düşeli 1 gün olmuştu eve geldim kafese koydum hersey normaldi iki gün sonra baktım kuş sağ ayağına basamıyo veterinere götürdüm röntgen çektiler kırık yok dediler bi krem verdi sürdüm sağ ayağı tam iyileşmişti yürüyodu kucağımdan  uçtu yere düştü şimdi sol ayağına basamıyo ne yapmam gerek kuşum yürüyemiyo şimdi yardım edin lütfen :(

tankut

Üyemiz
Adı
TANKUT
Soyadı
UNAL
Daha deneyimli arkadaşlar daha kesin teşhis koyabilirler. Ancak benim fikrim incitmiş olabilir, aslında bu kadar küçükken evde uçurman biraz yanlış. önce 1,2 ay kafesine ve sana alışşın, sonrasında bulunduğu odaya. Sonrasındada uçurabilirsin. böylelikle hem kanatları gelişmiş olduğu için  rahat uçar, hemde odayı tanıdığı için oraya buraya çarpıp incinmez.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu

Bu ürün kalsiyum ve D3 vitamini içerir.

Bunun yerine mürekkep balığı kemiği yada yumurta kabuğu tozuda kullanabilirsiniz, ancak kalsiyumun vücutta etkin olabilmesi için D3 vitamini gerekir, bunun içinde eczaneden Devit3 alıp günde 1 damla ağzına damlatabilirsiniz.

B vitaminleri sinir sistemi için gereklidir, eksikliği durumunda ayaklarda felç görülebilir. Bu durum benim başıma gelmiş ve B vitamin kompleksiyle çözmüştüm.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:

Bu ürün kalsiyum ve D3 vitamini içerir.

Bunun yerine mürekkep balığı kemiği yada yumurta kabuğu tozuda kullanabilirsiniz, ancak kalsiyumun vücutta etkin olabilmesi için D3 vitamini gerekir, bunun içinde eczaneden Devit3 alıp günde 1 damla ağzına damlatabilirsiniz.

B vitaminleri sinir sistemi için gereklidir, eksikliği durumunda ayaklarda felç görülebilir. Bu durum benim başıma gelmiş ve B vitamin kompleksiyle çözmüştüm.
+1 Veterinerin verdiği kremide tekrar kullanın.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Veterinere tekrar götürmeniz iyi olur

emrhn61

Yeni Üyemiz
Adı
Emirhan
Soyadı
SEVGİ
Herkese teşekkürederim.. Vitamin ve kalsiyum kullanacam İnşAllah iyileşir yürüyememesi beni kahr ediyor :(