ACİL YARDIMM???

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
[̲̅c̲̅][̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅t̲̅]
Soyadı
[̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅k̲̅]
üstadlar öncelikle 1.soru)  5 ile 9 derece arasında muhabbet kuşu yavru çıkartırmı?
2.soru)benim çiftim durmadan çiftleşiyor ve durmadan yumurluo şimdiye kadar 22 yumurta yapmıştır fakat hiç yavru çıkmadı. yumurtalarını kırdığımda kanlanmaya başlarken ölmüş galiba..şuan yuvalığı çıkarttım.birde erkek durmadan rahatsız ediyor dişiyi dişide kalkıo yumurtadan dışarı çıkıo erkeği değiştirmemi önerirmisiniz nasıl bi yol izlesem aydınlatırmısınız?

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
YARDIM EDECEK VARMI?

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Mamayı sürekli mi veriyrunuz? kaçıncı kuluçkası, başka çiftiniz varmı?
Öncelikle mama verioyorsanız mamayı kesin, 5 yumurta olunca erkeği ayırın yumurta 7-8 kadar deva eder yalnız ortam sıcaklığını en az 14-15 derece olsun yumurtanın kanlı olması döllenme göstergesidir hayırlı üretimler...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
5-9 derece üretim icin dusuk bir sıcaklıktır... erkegi simdilik değişmenizi önermem.. 1 ay gibi bir süre ayrı kafeslere kusları dinlendirin.. ve iyi bir  besleme yapın.. 1 ayın sonunda disiyi erkegin bulundugu kafese koyup yuvalıgı tekrar takın. eger tekrardan yumurtalarda sorun cıkarsa.. erkegin dölünde sorun var demektir.. + olarak tünekleriniz kafese sabit ve oynamamalı yumurta döllenmemesinin en buyuk sebeplerinden biride kuslar ciftlesirken sallanan tüneklerdir..

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
ortam sıcaklığınız düşük 15 derece ve üstü sıcaklık daha iyi olur kuşlar için. erkek dişiyi rahatsız edip kuş yumurtaların üstünden kalkıyorsa yumurtalar çabuk soğuyor olabilir.
yuvalığın içinde  hangi malzeme var dişi kuş yumurtaları altına topluyormu buda öneml bir mevzu.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
bende ortam sıcaklığından düşünüorum.yalnız durmadan yumurtlamasına anlam veremedim.acaba yavru çıkartmıo.o yüzden yumurtluo olabilirmi? durmadan çiftleşiolardı.şimdi yuvalığı çıkarttım.yumurtayı kesti.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
erkekler bazen azgın gelip dişiyi çiftleşme için yuvalıkta dahi rahatsız ediyor. tekrar atın onları çifte takın yuvalığı 6. yumurtadan sonra erkeği başka kafese koyun, yavruların çıkmasına 1 - 2 gün kala erkeği tekrar dişinin kafesine koyarsınız. benimde başımdan geçti böyle bir olay, şimdi her şey normale döndü.

vip44

Takipçi Üyemiz
Adı
Soyadı
yardım için tşkler yalçın bey