ACİL YARDIMMMM !!!!!!!!!

berel

Takipçi Üyemiz
Adı
erden
Soyadı
inanç
MUHABBET KUSUM HENÜZ YAVRU VE BU SABAH ANNE KUSUN ELİNDEN ZOR ALDIM YAVRUNUN GAGASINI KOPARDI VE KAFASINI YOLDU SU ANDA YAVRUNUN GAGASI YOK NE YAPABİLİRM YASARMI ACABA YAVRU ? ACİL YARDM EDİN !

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
      Kesin bilgim olmamakla birlikte tamamen fikir yürütüyorum; gaga, tırnaklar gibi keratin içerikli olduğundan  zamanla uzayacaktır. Gaga oluşumunun sonunda deformasyon olma ihtimali yüksek. Gaganın uzaması sürecinde yavruyu, B ve E  vitamini açısından zengin mama ile beslemenizi öneririm. Umarım yaşar ve gaga sıkıntısız olur. Geçmiş olsun.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Abdurrahman KORKMAZ' Alıntı:
      Kesin bilgim olmamakla birlikte tamamen fikir yürütüyorum; gaga, tırnaklar gibi keratin içerikli olduğundan  zamanla uzayacaktır. Gaga oluşumunun sonunda deformasyon olma ihtimali yüksek. Gaganın uzaması sürecinde yavruyu, B ve E  vitamini açısından zengin mama ile beslemenizi öneririm. Umarım yaşar ve gaga sıkıntısız olur. Geçmiş olsun.
  BUNA  EK OLARAK YARALI BÖLGE TEMİZLENİP PANSUMAN EDİLMELİ SONRASINDA TERMCYM MELHEMİ  SÜRÜLMELİ  GAGA KISMIDA  ÖYLE VE  MECBURİ ELLE BESLEME  UYGULANACAK ARTI KALSİYUM DESTEKLİ...

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Karahan arkadaşın da söylediği gibi terramycin kullanılabilir. Bunun yanı sıra madecassol kullanabilirsin; yaraların çabuk kapanmasında etkili. Hirudoid forte kullanabilirsin; yara ve çürüklerin çabuk iyileşmesinde etkili olduğu gibi iltihaplanmanın da önüne geçmektedir. Bu 3 ilaçtan her hangi birini kullanabilirsin. Ama tavsiyem, terramycini sür, bir saat sonra madecassol'ü sür.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
resimleri inceledim
ama gagadaki kopuklığu tam göremedim
eğer kpukluk büyükse muhtemelen ölecek:((

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mert AYDIN' Alıntı:
resimleri inceledim
ama gagadaki kopuklığu tam göremedim
eğer kpukluk büyükse muhtemelen ölecek:((
+1 çok küçük bir ihtimal elle beslerseniz gagası da sağlıklı bir şekilde uzarsa yaşayabilir. Keşke gagasını ellemeseydi sadece kafası zedelenseydi iyileşirdi ama :(

yusuferyurt

Uzman Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
ERYURT
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
+1 çok küçük bir ihtimal elle beslerseniz gagası da sağlıklı bir şekilde uzarsa yaşayabilir. Keşke gagasını ellemeseydi sadece kafası zedelenseydi iyileşirdi ama :(

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Geçmiş olsun.Ellle besleyebilirsiniz  bu iyi olur.Zaten mamayla beslemiş olacaksınız içine ilaçları katın o hemen iyileşir Allah'ın izniyle.

berel

Takipçi Üyemiz
Adı
erden
Soyadı
inanç
cevapveren ardaşların hepsine teşekkür ediyorum.fakatyarumuzu neyaptıysak ta kaybettik.öbüryavruları yuvadançıkarçıkmaz aldık.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
öleceğini yazmıştım:(
malesef yavrulara dikkat etmek gerekiyor
yeme düşer düşmez veya düşmeye yakın almak gerekir