ACİL...!

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
Herkeze iyi aksamlar, benim 1 çift kanaryalarım çiftlesmeye hazır olduklarını düşünerek aynı kafese saldım belli bir zamandan sonra takip ettim erkek kuş dişinin üzerine cıkıp çiflesti kısa sürdü daha sonra belli bir zamandan sonra yine cıktı bende daha sonra yuvalık taktım dişi kuş ipleri cekip yuva tasıyor yada yere atıyor bunun sebebi nedir?? Çiftlesmiş olabilirler mi yada baska bir sıkıntı mı vardır...

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
R.Efekan yani çiftlesme gerceklesti sanırım..

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
R.Efekan teşekkür ederim hadi hayırlısı..

CihangirK

Üyemiz
Adı
Cihangir
Soyadı
Kesim
Kuslarınızın ciftlestigini gördüyseniz sabırla bekleyin disi ipleri toplar yuvaya taşır bazen beğenmez hepsini geri atar tekrar toplar bunlar normal davranislaridir, 3 ila 5 gün içindede inşallah ilk yumurtanızı görürsünüz. Bol şanslar umarım hepsi dolu çıkar..

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
Cihangir  bey tesekkür ederim yorumlarınız için insallah dolu cıkar hayırlısı ile.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşlarınız kuluçka hazırlığında dişi yuva örüyor yakında yumurtalarını görürsünüz şimdiden hayırlı olsun

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
kuşları ve yumurtaları fazla rahatsız etme yoksa yerlerini değiştirme. kuluçkaya yatmayabilir arkadaşım.

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
persembe günü çiftlestiler bugün cumartesi ne zaman yumurta bırakır, dişi kuş yuvayı ördü bazen yatıyor bazende tünekte..