Acil

Gül1

Yeni Üyemiz
Adı
Gül
Soyadı
Kutlu
Merhaba benim muhabbet  kusumun tuyleri çok dökülüyor 6 aylik kendisi.  Kanatlarının altında hiç tüy yok derisi gözüküyor  3 aydır da ucamiyor geldiğinde böyle degildi ne yapmam gerekiyor acil bilgi verirseniz sevinirim

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
fotoğraf  paylaşırsanız  daha  çok  bilgi  sahibi  olursunuz.

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Fotoğraf 192 kb olması lazım ekle seçeneğini nin altında yazıyor resim küçültme programı kullanın o boyutta olmadığı için yuklenemiyor tarif ettiğiniz hastalık french molt gibi duruyor geçmiş olsun yinede detaylı birkaç resim yukleyin faydalı yorumlar gelir

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
PC. Den yükleyebilirsiniz daha kolay

Gül1

Yeni Üyemiz
Adı
Gül
Soyadı
Kutlu
Kanatlarından 1 tanesi şekilsiz uzadı diger kanatları uzamıyo ve yükseğe uçamıyo sadece elimden kafesinin üzerine uçuyo kafesin üzerindende ayrılmıyo uçamıyacağı için.

Ekli dosyalar

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Kanatlar kesilmiş gibi. Veya hırpalanmış gibi.

Tekin

Takipçi Üyemiz
Adı
Tekin
Soyadı
Güçbilmez
Apex sprey  Var. Pet shop larda bulabilirsiniz çok işe yarar kırmızı.  Şişeler de. Deri ve ve tüy bakımı için

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Onur Beye katılıyorum. Tarif ettikleriniz ve uzun süre çıkmaması French Molt ihtimalini kuvvetlendiriyor. Forumlarda bu hastalıkla ilgili tedavi var. Ama ben bir soru soracağım. Kuşunuza kuş kumu veriyor musunuz?

Gül1

Yeni Üyemiz
Adı
Gül
Soyadı
Kutlu
Yok kuş kumu vermiyorum hiçte duymadım öyle bişey olmazsa alırım onuda o kadar çok şey aldımki :)

Gül1

Yeni Üyemiz
Adı
Gül
Soyadı
Kutlu
Bir veterinerde brwers yeast diye bir hap verdi ve birde vitamin D3 bunları yemine kat dedi ama brewest yeastı yemiyo gibi birde vitaminide yemine katıyorum suyunamı katılacak bilemedim.