acıl

evren

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Yılmaz
Herkese merhaba acıl yardımınıza ıhtıyacım var kuslarımın bır kısmında ıshal ve kuruma var 20 takım yenı kus aldım kusların bırtanesı kabarık duruyordu hepsını ayrı bı salmaya koydum ıclerınden bıtanesı nereden yer buluyorsa kacıyordu bende o kusu kendı damızlık altı ayırdıgım kusların yanına saldım  2 gun once saglıklı oldugundan kesın emın oldugum dısı bır kusumla bırlıkte oldu sımdı o salmadakı kusların hepsı ıshal 2 gunde 8 kus oldu durum vahım olenler ve hasta olanlar hepsı genc 6-7 aylık kuslar 

evren

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Yılmaz
Sagolun ısmaıl bey dedıgınız gıbı ınsallah duzelırler daha once forum da bı arkadasın yazdıgı nıdazol surup agzına damla olarak sabah aksam 3 damla verın yazmıstı o yontemı denıyorum bakalım bekleyıp gorucez benım en begendıgım kuslardandı ozenle ayırmıstım hepsını bırazda kendı nazarım degdı herhalde 

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Geçmiş olsun  çok yazık  dikkatli olun..

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
aynı durum arkadaşımın üretimhanesinde oldu salmanın altında ızgara yoktu kuşlar pis yemi yedikleri için hasta oldular kabarma ishal coxidin ile toparladı.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Geçmiş olsun Sulfac isimli ishal ilacını bulabiliyorsanız çok etkilidir

Crazyy_man

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmitakvaryum.com
Adı
Cengiz
Soyadı
Kaymak
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi belirtmek isterim.Benim tavsiyem baytril antibiyotik kullanmanız bulamazsanız wiflox da olabilir pesinden polivitamin verirseniz en kısa zamanda duzelecektir kuşlarınız

evren

Üyemiz
Adı
Evren
Soyadı
Yılmaz
Onerılerınız ıcın tesekkurler bugun bıraz daha canlılar tek tuk toparlanma var tavsıye ettıgınız ılacları bulup deneyecegım tekrar herkese tesekkurler

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Kuruma ve ishal bulaşıcıdır hasta olan kuşları ayırın özellikle kurumada olanlar varsa salmada aynı yemlik ve suluktan yem yiyiyorlar hastalığın bulaşması oranını yükseltir eğer kuruma hepsine bulaşırsa kurtarmanız çok zor kuruma olduğuna eminseniz ağızlarından 1 damla elma sirkesi vermenizi tavsiye ederim ilaç olarakta eczanelerde satılan flucan tableti 4 eşit parçaya bölerek hasta olanların suluklarına koyabilirsiniz  Geçmiş olsun