AÇILAN KONUDA DEĞİŞİKLİK YAPMA

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Arkadaslar açtıgımız bi konunun içeriginde değişiklik yapmak için değiştir diye bi özellik vardı ben artık göremiyorum benim sistemde mi sıkıntı yoksa buton mu kaldırıldı Ali bey de Muhabbet Yerine Muhammet kusu yazmıs bana özleden değiştirmek istedigini söyledi ama ben de bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
konuyu  güncel tutalım durum öyleyse ilgilenen arkadaş görüp dizeltecektir.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Düzenleme seçeneğinin tekrar açılması gayet iyi olur .

bayraktar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Bayraktar
Arkadaşlar sorun çözülmüştür ilgilendiginiz için teşekkür ederim.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar herkes yazdığı yazıya dikkat etsin açmış olduğunuz konu ve yazmış olduğunuz iletiler 3 saat sonra değiştirme butonları otomatik olarak kaybolacaktır.yani 3 saat içinde yazdıkları yazıları değiştirebilirler buda yeterli bir süre sanırım çünkü satış ilanı açan kişi veya herhangi bir konu açan kişi iletisini silip sadece 1 adet noktalama işareti koyuyor konuyu ?iç ediyor bu yüzden böyle yaptık herkesin haberi olsun konusunu değiştirmek isteyen arkadaş kendi konusunu alıntı yapsın doğrusu neyse orda düzeltip yazsın orijinal konu ve konu başlığı yerinde kalsın

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Arkadaşlar herkes yazdığı yazıya dikkat etsin açmış olduğunuz konu ve yazmış olduğunuz iletiler 3 saat sonra değiştirme butonları otomatik olarak kaybolacaktır.yani 3 saat içinde yazdıkları yazıları değiştirebilirler buda yeterli bir süre sanırım çünkü satış ilanı açan kişi veya herhangi bir konu açan kişi iletisini silip sadece 1 adet noktalama işareti koyuyor konuyu ?iç ediyor bu yüzden böyle yaptık herkesin haberi olsun konusunu değiştirmek isteyen arkadaş kendi konusunu alıntı yapsın doğrusu neyse orda düzeltip yazsın orijinal konu ve konu başlığı yerinde kalsın
+1 bu güzel olmuş
siteye satılık kuş ilanı verip daha sonra satıldı diye resimleri siliyor konuyu açan kişi, buda şaibe oluşturabilir
örnek olarak zaten Ayhan Aytekin beyin ağzı yandı, kuşları aldıktan sonra satan kişi resimleri sildi ve değişik kuş gönderdi,
yiğidin malı meydandadır
satılık konuyu açan kişi kuşları satıldıktan sonra resimleri silmemeli..

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Evet Selahattin ustanın söyledigi gerçekten güzel bir uygulama peki aklıma takılan bir soruyu daha sormak istiyorum.Kuslar satılmıstır ilan silinebilir diye konunun kapanmasını isteyen arkadasın konusu moderator tarafından silinse hem sitede boşa kirlilik de yapmamıs olur aynı sekilde bi konu için 3-5 kez başlık açanların konuları moderator tarafından silinse mumkun degil mi böyle bi uygulama ?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Evet Selahattin ustanın söyledigi gerçekten güzel bir uygulama peki aklıma takılan bir soruyu daha sormak istiyorum.Kuslar satılmıstır ilan silinebilir diye konunun kapanmasını isteyen arkadasın konusu moderator tarafından silinse hem sitede boşa kirlilik de yapmamıs olur aynı sekilde bi konu için 3-5 kez başlık açanların konuları moderator tarafından silinse mumkun degil mi böyle bi uygulama ?
bence olmaz
çünkü
kuşları satın alan insan değişik kuş yollandığında konudaki kuşlarrın resmi ile yollanan kuşların resmini karşılaştırmalı..

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
mert abi haklısın da bu kuslarla resmi karsılastırmak 30 saniye sürer ve ialn kalkar yada alacak arkadas bilgisayarına yuksein fotoları yanı o bence çok küçük bi detay insanın içinde o kötülük varsa yanlış kusu gönderdikten sonra orda resim olsa nolur olmasa nolur sonuçta kuş alım satımları kagıt üzerinden imzayla resmiyetle yapılan birşey degil bence geçerliligini yitiren ilanlar silinmeli ve site temizlenmeli

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
mert abi haklısın da bu kuslarla resmi karsılastırmak 30 saniye sürer ve ialn kalkar yada alacak arkadas bilgisayarına yuksein fotoları yanı o bence çok küçük bi detay insanın içinde o kötülük varsa yanlış kusu gönderdikten sonra orda resim olsa nolur olmasa nolur sonuçta kuş alım satımları kagıt üzerinden imzayla resmiyetle yapılan birşey degil bence geçerliligini yitiren ilanlar silinmeli ve site temizlenmeli
doğrusun ancak yanlış anlaşıldım
ben olki öyle bir dalaverelik yapan olursa rezil etmek açısından diyorum ilan kalmalı diye...

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
yok abi tenkit etmek için yazmadım seni yanlış da anlamadım sen insanlar kandırılmasın istiyosun o nedenle yazdın ama yine de farklı çözülebilir öyle bi sahtekarlıkta da zaten gerekli ifşa ve kınama yapılacaktır.Bütün bunlar bir sistem içerisinde yapılmalı örnegin satılan kuş ilanları silinerek veya verilen ilanı ornegin 20 gun sınırıyla açtırmak 20 gun sonra açılan ilan silinebilir eger satılmadıysa satıcı tekrar ilanını yayınlayabilir.Böylece hem kirlilik boş ilanlar hem de güncellik korunmus olur.Ayrıca yine dile getiriyorum aynı konu üzerinde açılan birden fazla başlık silinmeli Örnegin tamamen uydurarak söyluyorum :

ACİL YARDIM!!
ABİLER Bİ BAKIN
KUŞUMDA BİTKİNLİK VAR YARDIM !! gibi konular okuyoruz ama baktıgımız zaman aynı arkadasımız aynı kus için yardım istiyo fakat 3 farklı başlık açmıs BUNUN da önüne geçilmesi açısından gerçekten bu konunu ele alınması lazım.şunu da belirteyim bazı rahatsız olan arkadaslar da vardır belki.Ama ben de meraklı degilim burda bunları yazmaya ama siteden maksimum verim alsın insanlar diye sadece fikrimi belirtiyorum.Sonuçta sosyal bir projedir HAYVANSEVERLİK