AcİLen Yardimci olabilirmisiniz. :-(

Ozan KARABULUT

Takipçi Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
KARABULUT
Önemli olan kuşlarınızın böyle bir döneme geçebilmiş olmaları...Bu ilk parti yumurtaların tümünü dahi kırsa yada yatmasa en kısa zamanda tekrar yumurtlar...Ama eskiisi gibi onunla oynamayacaksınız ilgilenmeyeceksiniz yuvayı sık sık açmayacaksınız...Heyecanınızı anlıyorum ama bir yuvada ilk kural güven duygusudur bunu tehdit etmemeliyiz...

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Evet haklısınız. Ben çiftleşebilme ihtimallerini bile düşünemedim çünkü erkek küçük ve Fıstık ilk geldiğinde inanılmaz kavga ediyorlardı. Elimi sokup ikisini ayırdıgımı bilirim.  :)
Bir an karnının şiştiğini falan görünce araştırdım ama işin bu noktaya varacagını düşünmemiştim. Beteri beterin vardır derler. İnşallah yeni mubişlerimize saglıkla kavuşur, resimlerini yayımlarım :)

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Az evel merakımdan gidip usulca bakmaya çalıştım yuvanın girişinde bir şey yoktu. Belki yumurta benim göremediğim taraftadır diye düşündüm. Yalnız kafes tabanında talaş vardı tlf flaşıyla baktım talaşa kırık yumurta var mı diye pek bir şey göremedim..
1ay sabredilir mi bu belirsizliğe  crazy crazy

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Tuba ÖZBAY' Alıntı:
Az evel merakımdan gidip usulca bakmaya çalıştım yuvanın girişinde bir şey yoktu. Belki yumurta benim göremediğim taraftadır diye düşündüm. Yalnız kafes tabanında talaş vardı tlf flaşıyla baktım talaşa kırık yumurta var mı diye pek bir şey göremedim..
1ay sabredilir mi bu belirsizliğe  crazy crazy
1 ay sürmez yumurtlaması günlük olarak kontrolunu yapabilirsin kuşlara ve kafese dokunma sadece yuvalığı aç bak kapat geri ...

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
Kafese yaklaştığımı gördüğü anda canavara dönüşüyor. Erkekte tedirgin olup yuvalıgın kapısına gidiyor hatta.. Bir de baya yükseğe koydum oraya erişmem mümkün değil :) şimdi oda karanlık belki masanın üzerine çıkıp telefon ışıgıyla bakabilirim. Yapsam mı ki ?

masalprensesi78

Üyemiz
Adı
TUBA
Soyadı
ÖZBAY
BAkkkktımmm :))) Ve yumurtayı gördümm çok mutlu oldumm  rotfl
Yalnız çok bağırdı ben yuvalığı açınca inşallah cadılığı tutmaz yine :)
Tamam artık 1 ay beklerim ben hiiiç ellemem bir daha.. :)

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Tuba ÖZBAY' Alıntı:
BAkkkktımmm :))) Ve yumurtayı gördümm çok mutlu oldumm  rotfl
Yalnız çok bağırdı ben yuvalığı açınca inşallah cadılığı tutmaz yine :)
Tamam artık 1 ay beklerim ben hiiiç ellemem bir daha.. :)
SEVİNDİM DARISI YAVRULARINI SAĞLIKLI BİÇİMDE SAĞ SALİM BÜYÜTMEN DİLEĞİ İLE TUBA

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Tuba ÖZBAY' Alıntı:
Amiiinn..Çook tesekkur ederim Tuncay bey :)
rica ederim tuba hanım :) başka bilgiler için daimi facebookta tuncay yakışıklıer die ararsan bulursun ;)

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
siz yine de günlük bakım kontrolünü yapınız. en azından 2 sefer. bir ay boyunca yavrunun ölüp ölmediğini( Allah korusun) ya da daha doğrusu yavrunun büyüyüp büyümediğini bakmadan anlayamazsınız.

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
siz yine de günlük bakım kontrolünü yapınız. en azından 2 sefer. bir ay boyunca yavrunun ölüp ölmediğini( Allah korusun) ya da daha doğrusu yavrunun büyüyüp büyümediğini bakmadan anlayamazsınız.
günlük kontrolunuzu korkmadan yapınız