acill : uzun süredir yumurta üstünde olan dişi, sol ayak basmıyor

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
arkadaşlar başlıktada dediğim gibi 2 kuluçkadır yumurta üzerinde olan dişiyi dinlendirmek amacıyla yuvasını kapadım. 2 gündür bir durum yoktu ama bugün sol ayağı üzerine basamaz oldu.  STRESTEN midir acaba. tırnaklarıda uzamıştı keseyim dedim acaba incittimmi ?

konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan acil yardım rica ediyorum. selamlar

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
geçmiş olsun mehmet kardeş benim bildiğim bu olay güvercinlerdede oluyor ayak tutulması diyorlar bu hastalığa galiba uzun süre kuluçka dönemlerinden dolayı oluyor ama üstadlar daha iyi bilir tekrardan geçmiş olsun inş en kısa zamanda toplar kendini

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:
geçmiş olsun mehmet kardeş benim bildiğim bu olay güvercinlerdede oluyor ayak tutulması diyorlar bu hastalığa galiba uzun süre kuluçka dönemlerinden dolayı oluyor ama üstadlar daha iyi bilir tekrardan geçmiş olsun inş en kısa zamanda toplar kendini
kuluçkadan çıkardığımda bir sorun yoktu. 2-3 gün iyiydi. fakat bugün uzayan tırnağını keseyin dedim. acaba ayağını çokmu sıktımda sinirleremi bişey oldu. yada uzun süre yuvadan sonra tutmamdanmı korktuda oldu çözemiyorum... demin ayağını vs sıcak  su sabun ile masaj yaptık kas gevşetici sürdük.