ACİLL YARDIM

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
Selamlar herkeze    Bir haftadır kutuda hazırlık yapan jumbo dişi kuşum bugün kafesin tabanına yumurtlamış. kendisi kutuda yatıyor yumurta kafesin tabanındaydı  yumurtayı kutuya koydum daha sonra kırıp yediğini görünce yumurtayı atttım.Bu kuşumun ilk yumurtasıydı yani ilk deneyimi  bu durumda ne yapmak gerekir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Murat YAZICI' Alıntı:
Selamlar herkeze    Bir haftadır kutuda hazırlık yapan jumbo dişi kuşum bugün kafesin tabanına yumurtlamış. kendisi kutuda yatıyor yumurta kafesin tabanındaydı  yumurtayı kutuya koydum daha sonra kırıp yediğini görünce yumurtayı atttım.Bu kuşumun ilk yumurtasıydı yani ilk deneyimi  bu durumda ne yapmak gerekir bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
kafesinizde kalamar kemigi ve gaga taşı bulundurun.. ilk yumurtası olan kuslar bunu yapabilir.. alıstırmak icin altina sahte bir yumurta konulabilir.. hayırlı uretimler

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
kafeste kalamar ve gaga taşı bulunuyor  dışkısı sanıp mı yumurtayı dışarda bıraktı diye düşünüyorum  2 gün sonraki yumurtayı inşallah böyle yapmaz

fkankal

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
kankal
s.a benim bir çift jumbom var dişinin altı şiş ve isal bir dafta ilac verdim sulphanmezathine % 16 süper vit ile birlikte bir deyişiklik olmada ur olma ihtimali varmı varsa tedavisi varmı

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
Bu sabah 2.yumurtayı çıkardı  bu defa  kutuya çıkardı ama gidip bakıyorum yumurta bir tarafta kendi birtarafta yatıyor yumurtayı elime alıyorum buz gibi olmuş  bu konudaki görüşleriniz nedir? jumbo kuşumun ilk deneyimi hüsrana uğrayacak anlaşılan ne yapmak gerek bu hep böyle devam edermi  üstadlar

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat YAZICI' Alıntı:
Bu sabah 2.yumurtayı çıkardı  bu defa  kutuya çıkardı ama gidip bakıyorum yumurta bir tarafta kendi birtarafta yatıyor yumurtayı elime alıyorum buz gibi olmuş  bu konudaki görüşleriniz nedir? jumbo kuşumun ilk deneyimi hüsrana uğrayacak anlaşılan ne yapmak gerek bu hep böyle devam edermi  üstadlar
murat kardeşim kuşları rahat bırak yuvaya dokunma
ilk iletimde sabret yazmıştım, ve yuvalığa yumurtlamış
yine sabretmen gerekiyor

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
mert abi dediğin gibi sabredecez başkada yapacak bir şey görünmüyor .  akşam işten geldim baktım yuvada yumurta duruyor kuş dışarda yatıyor bu yumurtada boşa gitti yatmamış..

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Murat YAZICI' Alıntı:
mert abi dediğin gibi sabredecez başkada yapacak bir şey görünmüyor .  akşam işten geldim baktım yuvada yumurta duruyor kuş dışarda yatıyor bu yumurtada boşa gitti yatmamış..
Siz eleşmeyin ilk yumurtadıktan 2 3 günde yatmazsa sıkıntı yok . yattıktan sonra kalkması yumurtayı bozar neden mafediyorsunuz herşeyi :) Sabır elleşmeyin

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Fatih KANKAL' Alıntı:
s.a benim bir çift jumbom var dişinin altı şiş ve isal bir dafta ilac verdim sulphanmezathine % 16 süper vit ile birlikte bir deyişiklik olmada ur olma ihtimali varmı varsa tedavisi varmı
A.s. Resim yüklemen lazım, belki yumurtada olabilir.yumurta değilse yaglanmayı gidermek için bolca uçurman lazım.