acill yardım!!!

semra

Yeni Üyemiz
Adı
semra
Soyadı
ç
arkadaşlar çift muhabbet kuşum var.dişi olan ilki öldüğü için yeni sayılır ama erkek olan rahatsız tüyleri kabarık, hâlsiz, ayakları soğuk olabiliyor bazen. canı isteyince yâni beni görünce konuşuyor ama normalde oda yokama tuvaleti yeşil, sıvı, bazen qözyaşı qibi sulu krem renqi. ben onu kaybedeceğim diye çok korkuyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin! elimde olanlar şunlar; smartbird marka 3 ayrı vitamin (energy-multivitamin 12 vitamin complexs,
flora-hindistan cevizi yağı propolis pektin ve cold-okaliptüs yağı propolis vitamin) birde bukonuda bir veterinerden yardım almışdım bana neosülfaprim 20 g yi qünde 1 pirinç tanesi kadar sularına karıştırmamı ve diğer kuşa dokunmayacağını söylemişdi ama korkdum ne yapabilirim??
*birde sizce bu dişiyi değiştirmelimiyim benim amacım arkadaş almakdı yavrulama beklentisi yok yani.

semra

Yeni Üyemiz
Adı
semra
Soyadı
ç
en kısa zamanda fotolarını ekleyeceğim.

semra

Yeni Üyemiz
Adı
semra
Soyadı
ç
arkadaşlar çift muhabbet kuşum var.dişi olan ilki öldüğü için yeni sayılır ama erkek olan rahatsız tüyleri kabarık, hâlsiz, ayakları soğuk olabiliyor bazen. canı isteyince yâni beni görünce konuşuyor ama normalde oda yokama tuvaleti yeşil, sıvı, bazen qözyaşı qibi sulu krem renqi. ben onu kaybedeceğim diye çok korkuyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin! elimde olanlar şunlar; smartbird marka 3 ayrı vitamin (energy-multivitamin 12 vitamin complexs,
flora-hindistan cevizi yağı propolis pektin ve cold-okaliptüs yağı propolis vitamin) birde bukonuda bir veterinerden yardım almışdım bana neosülfaprim 20 g yi qünde 1 pirinç tanesi kadar sularına karıştırmamı ve diğer kuşa dokunmayacağını söylemişdi ama korkdum ne yapabilirim??
*birde sizce bu dişiyi değiştirmelimiyim benim amacım arkadaş almakdı yavrulama beklentisi yok yani.

Ekli dosyalar

semra

Yeni Üyemiz
Adı
semra
Soyadı
ç
sonuç böyle arkadaşlar:( altdaki eski hali.
ne yapabilirim? şimdidien teşekkür ederim.

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Selamlar,

dışkı resmi yollayabilirsiniz.

Ancak beklemeden öncesinde koksidiyoz tedavisine başlayabilirsiniz. 5 gün antibiyotik, 3 gün mulitivatim+aminoasit+3 gün probiyotik toplam 11 gün.

Bu arada antibiyotik kullanımında kafeste yem harici hiçbirşey kalmasın. Dişi kafeste iken de uygulayabilirsiniz. Bu tedavi aşamasında kafese kızıl dal darı 1 dal olacak şekilde verebilirsiniz.

Bu kürün ardaından 1 hafta dinlensin (kür uygulandığında da iyileşme görülebilir ancak tedaviyi tam uygulayınız lütfen).

1 hafta sonrasında salmonella - mycoplazma kürü uygulayın ki bu sıkıntınız da kalmasın.

Youtube üzerinde Ayhan Otçuoğlu videolarından nasıl bir uygulama yapabileceğinizi izleyip öğrenebilirsiniz.

iyi yıllar.

semra

Yeni Üyemiz
Adı
semra
Soyadı
ç
Faruk EMİRLEROĞLU' Alıntı:
Selamlar,

dışkı resmi yollayabilirsiniz.

Ancak beklemeden öncesinde koksidiyoz tedavisine başlayabilirsiniz. 5 gün antibiyotik, 3 gün mulitivatim+aminoasit+3 gün probiyotik toplam 11 gün.

Bu arada antibiyotik kullanımında kafeste yem harici hiçbirşey kalmasın. Dişi kafeste iken de uygulayabilirsiniz. Bu tedavi aşamasında kafese kızıl dal darı 1 dal olacak şekilde verebilirsiniz.

Bu kürün ardaından 1 hafta dinlensin (kür uygulandığında da iyileşme görülebilir ancak tedaviyi tam uygulayınız lütfen).

1 hafta sonrasında salmonella - mycoplazma kürü uygulayın ki bu sıkıntınız da kalmasın.

Youtube üzerinde Ayhan Otçuoğlu videolarından nasıl bir uygulama yapabileceğinizi izleyip öğrenebilirsiniz.

iyi yıllar.

Ekli dosyalar

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Özelden sorduğunuzda verdiğim yanıt geçerlidir. Salmonella olsa kahverengi gibi olurdu. Önce iç parazit sonra da iç mantar tedavilerini uygulayabilirsiniz. Mantar tedavisi uzun olmayacak önce iç parazit ile başlayabilirsiniz. Unutmayın, antibiyotik tedavisinde kafes içerisinde yem ve su haricinde hiçbir ek gıda + sübye kemiği, yeşillik vs. kullanmayınız. Sadece yem ve su olmalı.

semra

Yeni Üyemiz
Adı
semra
Soyadı
ç
yeni kullanıcı olduğum için bu site profili konusunda bir fikrim yok! ama dediğiniz ürünleri ve tedbirleri aldım faruk bey buqün 2. qünümüz, inşallah düzelir ?

Femirleroğlu

Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Semra ÇINAR' Alıntı:
yeni kullanıcı olduğum için bu site profili konusunda bir fikrim yok! ama dediğiniz ürünleri ve tedbirleri aldım fikret bey buqün 2. qünümüz, inşallah düzelir ?
Faruk olacak :)