ACİLL

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Önceki yorumu kaale alıp,şakayı ciddi anlayıp deneyen olmasın.

ahmetayranci

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Ayrancı
Hilal KÜÇÜK' Alıntı:
Önceki yorumu kaale alıp,şakayı ciddi anlayıp deneyen olmasın.
Uygulamam tabi :) Sizinde dişi kuşum hakkında düşüncelerinizi alabilrmiyim Teşekkürler.

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Ahmet bey, kuşun poposunda yumurta olduğunu gösteren birkaç etken var. Dışkıda büyüklük, kanat düşüklüğü ve popoda belirgin bir şişlik olması gerekir. sadece bir resme bakarak bir şey söylemek biraz zor. sizin kuşunuzla ilgili olarak da popoda bir şişliğe benzer bir görüntü var gibi. ama yumurta mıdır, yoksa kuş kabarık da ben mi öyle sanıyorum bilemedim. O yüzden fotoğrafları biraz daha belirginleştirirseniz ve bir kaç farklı foto eklerseniz hem dış görünüş hem popo hem de dışkı resimleri daha net bir cevap almanızı sağlar diye düşünüyorum.

ahmetayranci

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Ayrancı
TABİ BUYRUN DIŞKISI Bİ YERDE TOPLANMIŞ GİBİ DIŞKI YAPARKEN KARINDAN BİRAZ ZORLUYO GİBİ ARADA YUVALIĞA GİRİP ÇIKIYOR 2 GÜNDÜR ÇİFLEŞİRKEN GÖRÜYORUM

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Valla çifleşirken de görmüşseniz hayırlısıyla olur yumurtalarınız. Evet dışkı büyük gibi.çok yakın birikme var seçmek zor. Ama yuvaya ilgi de var. güzel şeyler bunlar. Güzel yavrularınız olur inşallah. Darısı başıma artık.

ahmetayranci

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Ayrancı
Yorumunuz için teşekkürler darısı barışınıza inşallah ??