ACİLLL

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
merhaba
benim kuşumdaki mantarlar bi türlü gitmedi tam tersine dahada fena oluyo gözünün yanındaki ve gagasının altındaki tüyler in tamamı nerdeyse gitti  :'(
3 günde bi tünek ve kafesdeki aksesuarları yıkıyorum haftada 1 vanodin ile kafessi yıkıyorum ( 1 haftadır ) günde 2-4 arasında vazelin sürüyorum hergün 3-4 çeşit çok az meyve veriyorum haftada bir elma sirkesi ve vitaminli su koyuyorum sularına ama hiçbir ilerleme kaydetmedi
daha önce kuşları böyle hastalığa kapılan varmı varsa nasıl geçirdiniz ?

LÜTFEN ÖNERİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN KUŞ GÖZ GÖRE GÖRE ÖLÜYO  :(

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
gözündeki tüylerin gitmesi için monodoks adında insanlar için bi ilaç var onu kullanabilirsin ben bu hafta kullandım ve iyleşti mantar içinde terramisin kullanabilirsin

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
seliko' Alıntı:
gözündeki tüylerin gitmesi için monodoks adında insanlar için bi ilaç var onu kullanabilirsin ben bu hafta kullandım ve iyleşti mantar içinde terramisin kullanabilirsin
teşekkürler "terramisin" alcamda yüzde kaç iyileştirme payı var bu kremin ??

seliko

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yılmaz
o ALLAHA kalmış sen elinden geleni yap takdir ALLAHINDIR.geçmiş olsun

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
seliko' Alıntı:
o ALLAHA kalmış sen elinden geleni yap takdir ALLAHINDIR.geçmiş olsun
sağol doğru söyledin ben elimden geleni yapıyorum ALLAH ne derse o

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
terramycin i internette araştırdım fiyatı : 2,32 küçüğünede : 1,10 diyo bu doğrumu doğruysa çok ucuz siz kaça aldınız ?      ???

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
engin' Alıntı:
teşekkürler "terramisin" alcamda yüzde kaç iyileştirme payı var bu kremin ??
teramisin ile vazelini birlikte sür vazelin deri altındaki mantarı yumuşatıp yüzeye çıkartıyor ama bazen kuşlar bu kalıntıları atamıyor ve tekrar kök salıyor ve eskisinden daha kuvvetli hale geliyor bana kalırsa vazelini sür üzerinede göz teramisini  sür 1 Tl lik bi şey ,  % desini soruyorsan %100 diyebilirim çünki daha geçen hafta 3 günde kurudu ve birde sitede okumuştum galiba mantarlı iken sirke verilmiyormuş sanırım

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
sağol
peki günde kaç kere uygulayım ? inş terramycin in etkisi olur

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
ben günde 2 kere kullandım 3 gün içerisinde geçti bir sabah sürdüm bir akşam ve faydasını gördüm inşallah seninde işine yarar ama sen istersen sirke vermeyide ertele,  burada bi yerde okudum ama bulamadım linkini  her ihtimale karşı 1-2 hafta verme sirkeyi istersen.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
evet sirke vermiycem iyileşince vercem
az önce nöbetçi eczane buldum aldım kremi, alta vazelin üste krem gelecek şekildemi sürcem  ??

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
arkadaşlar kuşun bazı yerlerinde tüyler döküldü bu merhem (terrramycin) ordaki tüyleri yeniden çıkarırmı ? benim kuşta kabuklar vardı ama vazelinle geçmişti ben bu merhemi yeni tüylerin çıkması için aldım sizce tüyleri yeniden çıkarırmı ??

nowaroma

Üyemiz
Adı
Aykut
Soyadı
YAYICI
merhabalar burada mantar tedavisi ile ilgili okuduğum bir yazıda mantar hastalığı tedavi edilirken şeker içerikli gıdaların kesilmesi gerektiğini okumuştum. meyve gibi besinleri kesmen faydalı olabilir

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
nowaroma' Alıntı:
merhabalar burada mantar tedavisi ile ilgili okuduğum bir yazıda mantar hastalığı tedavi edilirken şeker içerikli gıdaların kesilmesi gerektiğini okumuştum. meyve gibi besinleri kesmen faydalı olabilir
hımm teşekkürler
peki arkadaşlar benim kuşun mantar 1 ay önce geçti ama geçtikten hemen sonra gözünün çevresindeki tüyler dökülmeye başladı ve şimdi kafasının sol tarafı tamamaen tüysüz  :( ne yaptıysam durduramadım bu dökümü günde 2 kere alta vazelin üste terramycin sürüyorum (1 aydır) sizce bu yeni bi hastalığın başlangıcımı ne yapmam lazım lütfen yardım edin