acillll yardım!!!!!!

bato

Yeni Üyemiz
Adı
batınay
Soyadı
kanpara
3 aylık muhabbet kuşum var kafesi acinca evin icinde bi tur atip kafesin üstüne cikio elimi uzatiom cikio kafesden uzaklasinca ucarak kafesin ustune gidio.çıldırıcam artik kuşdan soğudum.ben onla ilgilendikçe o benle ilgilenmiyor!!!

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Gerçektende çok acil cevap verilmesi gereken bir konuymuş, ne gereksiz bir kuşunuz varmış öyle, halbuki diğer kuşların hiçbirisi böyle birşey yapmazdı, gel dedimi gelir, git dedimi giderdi!

bato

Yeni Üyemiz
Adı
batınay
Soyadı
kanpara
Aynen yeni kuş almayı bile düsündüm :(

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Gerçektende çok acil cevap verilmesi gereken bir konuymuş, ne gereksiz bir kuşunuz varmış öyle, halbuki diğer kuşların hiçbirisi böyle birşey yapmazdı, gel dedimi gelir, git dedimi giderdi!
smileki smileki smileki
Batınay Bey bunun neresi acil yardımlık bir konu?? Fazlasıyla abartılmış bir başlık olmuş. Ayrıca kuş eğitmek sabır ister yeni kuş alsanızda sabırınız yoksa alacağınız kuşada yazık onuda eğitemeyeceksiniz demektir.

bato

Yeni Üyemiz
Adı
batınay
Soyadı
kanpara
Peki bana aliştigi halde niçin benimle ilgilenmiyor olabilir?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Faruk ÇELİK.' Alıntı: