ACİLLLL........ YUVALIĞA NE KOYMALIYIM??????????

bardobaser

Üyemiz
Adı
baran
Soyadı
bayram
Kuşum yumurtlayacak,yuvalığa ne koymalıyım.kepek koy dediler,yem kabuğu koysam olur mu?

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Varsa tozsuz kalın talaş,şuan yoksa yemde koyabilirsin,daha sonra eklersiniz talaşı az az,

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
talaş veya yem kabuğu koyabilirsiniz
hiç birşey koymasanızda sıkıntı olmaz..

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Talaş veya yem kabuğu koyabilirsiniz... Talaş mümkün olduğunca tozsuz olmalı yani ne çok ince ne çok büyük kalın... Orta halli :)

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
Preslenmiş hamster talaşları var, ben ondan almıstım gecen sene, cok temiz tozsuz, baya bi kullanıyorsun, benim aldıgım hala bitmedi, eğer o da yoksa yem koy içine.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
yumurtlayacak kuşun yuvasına hiçbirşey koymayın yavrular çıkıp 10 günlük olunca hamster talaşı koymalısınız yavruların dışkılarını kurutsun ayaklarına dışkı yapışmasın yuvalık sıcak temiz  tutsun diye

E

elaziz2316

Guest
Cihan AYTAN' Alıntı:
yumurtlayacak kuşun yuvasına hiçbirşey koymayın yavrular çıkıp 10 günlük olunca hamster talaşı koymalısınız yavruların dışkılarını kurutsun ayaklarına dışkı yapışmasın yuvalık sıcak temiz  tutsun diye
    Kuşu huzursuz etmemek en mantıklısı. Cihan arkadaşımızın dediği gibi yavrular çıktıktan sonra ve azar azar ilave etmende fayda var.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Cihan AYTAN' Alıntı:
+10