B burak1872 Uzman Üyemiz Katılım 13 Nis 2013 Mesajlar 382 Adı Burak Soyadı Akkuş 2 May 2013 #1 Arkadaşlar benim yerli çiftlerim 2 ci kuluckasi ve bu kuluckada bos cıktı sizce erkek olani degismem gerekirmi yoksa kulucka dahamı geçirim ?
Arkadaşlar benim yerli çiftlerim 2 ci kuluckasi ve bu kuluckada bos cıktı sizce erkek olani degismem gerekirmi yoksa kulucka dahamı geçirim ?
M muyar Uzman Üyemiz Katılım 28 Haz 2012 Mesajlar 488 Konum İstanbul Web sitesi www.leenglish.com Adı Mehmet Soyadı Uyar 2 May 2013 #2 Kuşları yumurtluyor sadece yumurtalar boş çıkmış bence problem yok, bu olabilecek bir durum. En azından bir şans daha verin. Benim de yeni çiftimin 3. kuluçkasında yavru çıktı, daha dün ) Ben bekleyin derim.
Kuşları yumurtluyor sadece yumurtalar boş çıkmış bence problem yok, bu olabilecek bir durum. En azından bir şans daha verin. Benim de yeni çiftimin 3. kuluçkasında yavru çıktı, daha dün ) Ben bekleyin derim.
B burak1872 Uzman Üyemiz Katılım 13 Nis 2013 Mesajlar 382 Adı Burak Soyadı Akkuş 2 May 2013 #3 hm teşekur ederim sizede hayırlı olsun devamini alirsiniz ihş