acillllll popoda dışkı

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar iyi geceler
az önce çiftin dişisini kontrol ettim. poposunda bayağı bir dışkı birikmişti. bende ılık suyla çıkardım. Kızım 4-5 gündür yuvalıktaydı. bende yumurtlayacak diye bekliyordum. meğer hastaymış kızım. ılık suyla ovunca birden dışkı çıkardı. şimdi koydum kafese. pek kabarık duruyor. popoda da hafif bir morluk vardı. baktım yumurta benzeri bişey yok. şimdi ne yapmam lazım? bekleyim?
şimdiden teşekkürler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi popoda birikme kötü bir durum diye biliyorum çok tehlikeli demişlerdi inşallah bilen çıkar

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Geçmiş olsun bu konuyu forumdan Alpay bilir abiyle paylaşırsan sana ilaç tavsiye edecektir.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Geçmiş olsun bu konuyu forumdan Alpay bilir abiyle paylaşırsan sana ilaç tavsiye edecektir.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
teşekkür ederim
sabah baktığımda yine bir miktar dışkı vardı. ben yine temizledim. orada bir kaç tüy var. onları kesmeyi düşünüyorum.
ne önerirsiniz. alpay beyle de irtibata geçeyim bir an önce
teşekkürler

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
MEHMET KARDEŞİM KUŞUNUN PAMUĞU ILIK SUYA BATIRIP GÜZELCE TEMİZLE KURUDUKTAN SONRA POPOSUNA BİRAZ ZEYTİN YAĞI SÜR VE SICAK BİR YERE AL VİTAMİN TAKVİYESİYLE EN KISA SÜREDE DÜZELECEKTİR  GEÇMİŞ OLSUN

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
MEHMET KARDEŞİM KUŞUNUN PAMUĞU ILIK SUYA BATIRIP GÜZELCE TEMİZLE KURUDUKTAN SONRA POPOSUNA BİRAZ ZEYTİN YAĞI SÜR VE SICAK BİR YERE AL VİTAMİN TAKVİYESİYLE EN KISA SÜREDE DÜZELECEKTİR  GEÇMİŞ OLSUN
İnşallah en kısa sürede saglıgına kavuşur gecmis olsun

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
cevap veren herkese teşekkür ederim. okuldan geldiğimde yine küçük bir dışkı vardı. temizleyip zeytin yağı sürdüm. fakat gözüme popo kısmında bir kaç sert tüy var. onları kessem mi acaba. ?
bir de ayrı kafese alayım mı? erkek rahatsız eder mi? gerçi hala yuvalıkta duruyor. erkek yine yem kusuyor dişiye.