Adana'dan Selamlar...

Cahit Ötürk

Yeni Üyemiz
Merhaba

Ben Adana'dan Cahit. Bir çift muhabbet kuşum var ve çiftleştirmek istiyorum. En sağlıklı şekilde
nasıl yetiştiririm diye internette ararken burayı buldum. Güzel paylaşımlar var. Emeği geçen herkese teşekkürler. ARada yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. :)

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hoş geldiniz. Forumda araştırırsanız güzel bilgiler edinebilirsiniz.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ HOŞ GELDİN PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT DİYENLERİN VE SEVİYESİNİ KENDİNİ KANITLAMIŞ BÜTÜNÜYLE BU SİTE ÇATISI ALTINDA ESİRGEMEDEN KISKANMADAN CANI GÖNÜLDEN PAYLAŞIMLARIN OLDUĞUNU ZAMANLA GÖRECEKSİN SEN VE SENDEN SONRA ÖNCE GELENLER 1 TAKIM 1000 TAKIM HİÇ FARKETMEZ ARZULAR ŞELALE DİYORUM SLM

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
En kaliteli muhabbet kuşu forum sitesine hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar. bye

Cahit Ötürk

Yeni Üyemiz
Teşekkürler ilginiz için. Ben bu işe yeni başladığım için pek bilmiyorum açıkcası. Uzun zamandır takip ediyorum siteyi. Bilmediklerimi Adana'daki kuşculara soruyorum sonra buradakilere bakıyorum çok ters şeyler. Acaba birinin yeni başlayan için üreticilik hakkında bilgi vermesi mümkün mü? Kuşların bakımı, beslenmesi ve çiftleşme için çeşitli bilgiler. Hepsinin bir arada toplanması?

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Cahit Öztürk' Alıntı:
Teşekkürler ilginiz için. Ben bu işe yeni başladığım için pek bilmiyorum açıkcası. Uzun zamandır takip ediyorum siteyi. Bilmediklerimi Adana'daki kuşculara soruyorum sonra buradakilere bakıyorum çok ters şeyler. Acaba birinin yeni başlayan için üreticilik hakkında bilgi vermesi mümkün mü? Kuşların bakımı, beslenmesi ve çiftleşme için çeşitli bilgiler. Hepsinin bir arada toplanması?
Benimde 4 çift muhabbet kuşum var.Bende yeni sayılırım 1 aydır bu sitedeyim.İnan merak ettiğin bütün soruların cevapları forum'da var. Epey tecrübe edindim.Üstadlar sağolsun bilgilerini esirgemiyorlar.

Cahit Ötürk

Yeni Üyemiz
engin çalışkan' Alıntı:
Benimde 4 çift muhabbet kuşum var.Bende yeni sayılırım 1 aydır bu sitedeyim.İnan merak ettiğin bütün soruların cevapları forum'da var. Epey tecrübe edindim.Üstadlar sağolsun bilgilerini esirgemiyorlar.
Evet haklısın. O konu da diyecek bir şey yok ama benim deme amacım kolay erişebilmesi açısındandı. :)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
cihat bey aramıza hoş geldiniz sitemizde sorularınıza cevap olacak bilgiler mevcut zaten yinede aklınıza takılan bir şey olursa ustalar yardımcı olur zaten :)