agresif dişi muhabbet

PENTAXÜM

Yeni Üyemiz
Adı
esma
Soyadı
demirci
herkese selamlar... çok güzel bir site fazlasıyla bilgilendiğimi düşünüyorum ama tecrübede gerekli ...bir sorum olacak bir çift muhabbet kuşum var... yaklaşık  9 aydır bendeler dişim çok agresif erkeği sürekli dövüyor. Bazen erkek kafese bile giremiyor. dişi kuş diğer erkekleride dövüyor çok fena....çiftimi arkadaşa verdim onun da kuşlarıyla birlikte duruyor oradad yanına yaklaşanları dövüyormuş...(bakımını elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum mama vitamin vs.. kafes yukarıda raf yaptırdım  ) BANA ÖNERİLERİNİZ NEDİR

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
o dişiyi satınız yeni bir dişi alınız. değiştirmek en iyisi. bir dokuz ay daha neden bekleyesiniz, kolay gelsin

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
öncelikle hoş geldiniz iyi forumlar dilerim
ikisinden birinden vazgeçmek zorundasınız sanırım
çünkü birbirlerini beyenmemiş olabilirler

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
dişi tüm erkelere aynını yapıyormuş, arkadaşına verdiğinde oradada agresifmiş. bence dişiden vazgeçilmeli

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
bencede degiştirin resımleri koysanız dahada iyi olurdu  dişide olmayabilir. SLM

PENTAXÜM

Yeni Üyemiz
Adı
esma
Soyadı
demirci
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ikisindende vazgeçemiyordum . ama birinden vazgeçmem gerek .çok teşekkürler

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Esma DEMİRCİ' Alıntı:
yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ikisindende vazgeçemiyordum . ama birinden vazgeçmem gerek .çok teşekkürler
Dostum esas kıyamet yavrular palazlanmaya başlayınca kopacak haberin olsun,dişi yavruları kıskanacak ve %90 erkeğini öldürecek.benim gibi yani başlayan bir üreticinin damızlık erkeğini kaybetmesi çok moral bozuyor haberin olsun.

gaziugur

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
SÜREL
öncelikle hoş geldiniz iyi forumlar dilerim
ikisinden birinden vazgeçmek zorundasınız sanırım
çünkü birbirlerini beyenmemiş olabilirler

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Coşkun TIKIZ' Alıntı:
Dostum esas kıyamet yavrular palazlanmaya başlayınca kopacak haberin olsun,dişi yavruları kıskanacak ve %90 erkeğini öldürecek.benim gibi yani başlayan bir üreticinin damızlık erkeğini kaybetmesi çok moral bozuyor haberin olsun.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş hoş geldin kuşa merakınız bayağı yüksek galiba kuş alırken veya değiştirirken yakınınızda bir profosyonel arkadaştan yardım alabilir muhakkak takım kuş bulurda alırsanız bu beklemeyi kısaltır ve hayalinize kavuşur siz mutlu mubişler mutlu olut slm

PENTAXÜM

Yeni Üyemiz
Adı
esma
Soyadı
demirci
öncelikle hoşbulduk... yorumlarınız için teşekkür ederim. Kuşları değiştirmenin kaçınılmaz olduğunu tahmin ediyordum ama ikisinede kıyamıyordum  .... sonunda kıydım en azından erkek emin ellerde arkadaşımın dişi kuşu ile eş oldu anlaşıyorlarmış..Dişi kuşuda eş almayı düşünüyorum. Tabi kuşumun anlaştığı kuşu alacağım bakalım sonuç ne olacak

PENTAXÜM

Yeni Üyemiz
Adı
esma
Soyadı
demirci
Tekrardan herkese selamlar... dişi kuşuma eş aldım beğendi ama bu sfer erkek  yüz vermiyor. kuşum kafa sallıyor öpmeye çalışıyor ama erkekte tık yok ben bu işin ortasını biraz zor bulacağım herhalde beklemelimiyim sizce. resim yüklemeye çalıştım ama olmadı.