Agresif dişi

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
İyi gunler iki yavrulu bir ciftim var 33 gunluk olan yavru yuvadan atladi 31 gunluk olan hala yuvada anne disarida olan yavruyu kovalamaya basladi yuvaliktakine bir sey yapmiyor baba hepsine bakiyor anne icerdekiyle ilgileniyor sadece yuvaligi temizledim farkkettigim yuvayi anne hazirlamaya baslamis talas koydum denemek icin atmaya baslamis buyuk ihtimalle yumurtluycak disiyi ayri kafesemi alayim yavruyu mu baska kafese alayim yem kirdigini gormedim gagasi simsiyah hala ve yuvaliktaki yavruyu anne oldurebilir mi diyede korkum var (yapi olarak buyuk ama yuvaliktan cikmadi hala) napmaliyim bu durumda yardim ederseniz memnun olurum tesekkurler

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Babayla yavrulari bir birakin diger yavruyu da kafese alin yere aspur agirlikli yem koyun diger kardesin ve babanin yem yedigini gorunce o da onlarla yemeye calisacaktir dal dari diyor herkes ama ben alistirdim 60 gunluk yavru var hala yem yemiyor dal dariya alistirmayin normal yem yesin yerde zaten alisinca cok nadir de olsa yem kirmayi ogrenemeyen yavru oluyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba,

Benim dişide erken yumurtluyor bu nedenle yavrular 25 30 günlük olunca yada ilk yavru yuvadan atlayınca dişiyi ayırıyorum. Yavruların hepsi yem kırmaya başlayınca dişiyi tekrar yerine koyuyorum sorun kalmıyor.

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Onur bey ve Ali bey soylediklerinizi dikkate alicam  yardiminiz icin ayri ayri tesekkur ederim sagolun

AhmedDemir

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmed
Soyadı
Demir
Diside yumurta var bugun farkettim  iki yavruyu baska kafese aldim kucuk yavrunun ceresinde hafif kan yara var sagligi yerinde baba annenin yaninda anne yuvalikta aspur yem ve mama koydum onlerine 35 33 gunlukler insallah ac kalmazlar takip edicem yem yiyip yemediklerini olmazsa babayi yavrularin yanina koyucam babada bugun yavrulari beslemek istemiyodu gagasiyla korkutuyordu farkli kafeste farkli davranir besler belki