AGRI KESICI DEYIP GECME

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
DUN BASIM AGRIDIGI ICIN ADVİL NEDEN BI AGRI KESICI ALDIM AKABINDE 1 SAAT SONRA SUUR KAYBI BAS AGRISI KUSMA YARI FELC OLARAK HASTANELEIK OLDUM 3 4 TANE IGNE 2 SISE SERUM YEDIKTEN SONNRA ZAR ZOR KENDIME GELDIM  BURDAN AYNI SEY BASKALARININ BASINA GELMEMMEMESI ICIN PAYLASALIYORUM AMAN  DIKKAT EDIN
ADRI KESICI DEYIP GECMEYIN EGER AGRI KESICI ICICEKSENIZ AZINIZDA EZMEDEN KIRMADAN BUTUN OLARK YUTMANIZ GEREKI YOKSA ODA BEYIN KANAMASI YAPIYORMUS GERCI BEN BUTUN YUTTUM AMA ALARJIK REAOKSON YAPTI DOKTORUN DEDIGI BEN ELIMDEN GELENI YAPTIM GERIRISI TAKDIRI ILAHI  TEKRAR SOYLIYIM AMAN DIKKAT ARKADASLAR BILINCSIZ ILAC KULANMIYALIM !!

mehmet1453

Yeni Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
cemozkan' Alıntı:
DUN BASIM AGRIDIGI ICIN ADVİL NEDEN BI AGRI KESICI ALDIM AKABINDE 1 SAAT SONRA SUUR KAYBI BAS AGRISI KUSMA YARI FELC OLARAK HASTANELEIK OLDUM 3 4 TANE IGNE 2 SISE SERUM YEDIKTEN SONNRA ZAR ZOR KENDIME GELDIM  BURDAN AYNI SEY BASKALARININ BASINA GELMEMMEMESI ICIN PAYLASALIYORUM AMAN  DIKKAT EDIN
ADRI KESICI DEYIP GECMEYIN EGER AGRI KESICI ICICEKSENIZ AZINIZDA EZMEDEN KIRMADAN BUTUN OLARK YUTMANIZ GEREKI YOKSA ODA BEYIN KANAMASI YAPIYORMUS GERCI BEN BUTUN YUTTUM AMA ALARJIK REAOKSON YAPTI DOKTORUN DEDIGI BEN ELIMDEN GELENI YAPTIM GERIRISI TAKDIRI ILAHI  TEKRAR SOYLIYIM AMAN DIKKAT ARKADASLAR BILINCSIZ ILAC KULANMIYALIM !!
abi her ilaç herkeze aynı yan etkiyi yapmaz advılin içindeki (İbuprofen
)maddesinin sana yrıca bi yan etkisi vardır.vede içinde ibuprofen maddesi olan brufen,suprafen,artril gibi ilaçları kullanma abi

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Cem geçmiş olsun
bazı ilaç ve antibiyotik,ağrı kesiciler kişilerin bünyesine göre değişebiliyor bazen alerji,bazende senin başına gelen gibi olabiliyor tekrar büyük geçmiş olsun

motifcan

Uzman Üyemiz
özellikle apranax diye ağrı kesici var diş ağrıları için genellikle verirler diş ağrısı çekenler bilir :( ona dikkat edelim çok kuvvetlidir..

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
    ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.
    Benim babamda sizinkine benzer bir durum yaşadı iki sene önce kadar. Midesi ağrıdığı için Ranitab diye bir ilaç içti ve tam 6 gün yoğun bakımda yattı doktorlar yaşamaz, yaşasada felçli olarak hayatına devam eder dedi ve 7. gün Yüce RABBİM'in izni ile kendine gelmeye başladı bir süre daha hastanede yattıktan sonra taburcu edildi. Bu arada yapılan tetkiklerde bazı ilaçlarda bulunan maddelerin kendisine ölümcül derecede alerjik reaksiyon yaptığı tespit edildi. Şuan boynunda o maddelerin yazılı olduğu bir künye ile dolaşıyor ve sağlık durumuda gayet iyi.
    Uzun lafın kısası tekrar geçmiş olsun ve vücudunuzun hangi ilçlara karşı reaksiyon gösterdiğini en kısa zamanda öğrenin derim Cem Bey.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
çok geçmiş olsun bende sağlık teknikeriyim. hiç bir kimyasal ilaç masum değildir.1000 defa alırsın 1001 iş çıkarabilir.aman dikkat

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Oğuz Koray KESKİN' Alıntı:
özellikle apranax diye ağrı kesici var diş ağrıları için genellikle verirler diş ağrısı çekenler bilir :( ona dikkat edelim çok kuvvetlidir..
apranax kullanıyorum ama dişlerim ağrımıyor diğerlerinde mide bulantısı oluyor.

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Geçmiş olsun. Advili bende kullanıyorum fakat pek bi etkisinin oldugunu söyleyemem ki marketlerde bile bulunuyo bu ilaç. dediğin gibi ne olursa olsun bilinçsiz ilaç kullanmamak gerek

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
majezik apranax da aynı kuru kuru yutupta ölmememk mucize...ayrıca novalgine de dikkat edin. ayakta saç derisinde dokununca acı verir gibi bi kaşıntı yapıyorsa kesinlikle ter tepmiş demektir. belirtiler hafifse geçebilir ama fazla ise acillik olursunuz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmaz inşaallah