Ağzını sık açıp kapatıyor bakabilirmisiniz ?

Adı
ibrahim
Soyadı
öztekin
Hayırlı akşamlar arkadaşlar

Kuşum müdür bugün gün boyunca ağzını sık sık açıp kapattı (videoda daha iyi anlayacaksınız) ben soru. Değil gibi düşünüyorum ama sizlerde tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

https://vid.me/delete/8hac6i2msuo80sog8g48048c8

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
Soydaş bende de var bir tane boyle birazcık daha ilerlemiş olanı aviastim kullanmaya başladım 2 gün oldu eğer bir gelişme olursa sana bilgisini veririm birde birkaç kişi haricinde genelde kimse cevap vermiyor

Berat0609

Yeni Üyemiz
Adı
Berat
Soyadı
ışık
Birol ÖZTEKİN' Alıntı:
Soydaş bende de var bir tane boyle birazcık daha ilerlemiş olanı aviastim kullanmaya başladım 2 gün oldu eğer bir gelişme olursa sana bilgisini veririm birde birkaç kişi haricinde genelde kimse cevap vermiyor
Birol bey size katılıyorum burada bir çok konuyu okudum bende tecrübe için sorununa yardım bekleyenlere malesef 3  5 duyarlı arkadaş haricinde kimse cevap vermiyor insanların çoğu işi paraya dökmüş durumda biri yavru paylaştıgında ya da satılık kuş oldugunda yorum rekorları kırarken iş hastalığa yardıma gelince kimseden ses çıkmıyor.belki de bazıları için paraya döktüklerinden 1  2  kuş ölmüş önemli değil sürü besledikleri için.

Yine de duyarlı ureticilerde var.keşke bi problemi çözsemde suraya kesin çözüm diye başlık atsam insanlara değil hasta hayvanlara faydası olsa.

kuşlarda kuyruk uyku haricinde hayvn gözü açıkken nefes alırken kafesinde kuyrugu bariz şekilde aşağı yukarı inip kalkıyorsa aviastım oneriyorlar.kuşu elinize alıp gagasını kulagınıza dayayın hırıltı falan geliyormu o da onemli..sizde ağzını sürekli açıp kapatmasını bu şekilde kontrol edin bi olmazsa benim bu konuda bilgi sınırım bu kadar.inşallah iyi olur.

Adı
ibrahim
Soyadı
öztekin
Birol ÖZTEKİN' Alıntı:
Yanıt için çok teşekkür ederimm İnşaallah sizin kuşunuzda iyi olur gelişmeden beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Adı
ibrahim
Soyadı
öztekin
Berat IŞIK' Alıntı:
Birol bey size katılıyorum burada bir çok konuyu okudum bende tecrübe için sorununa yardım bekleyenlere malesef 3  5 duyarlı arkadaş haricinde kimse cevap vermiyor insanların çoğu işi paraya dökmüş durumda biri yavru paylaştıgında ya da satılık kuş oldugunda yorum rekorları kırarken iş hastalığa yardıma gelince kimseden ses çıkmıyor.belki de bazıları için paraya döktüklerinden 1  2  kuş ölmüş önemli değil sürü besledikleri için.

Yine de duyarlı ureticilerde var.keşke bi problemi çözsemde suraya kesin çözüm diye başlık atsam insanlara değil hasta hayvanlara faydası olsa.

kuşlarda kuyruk uyku haricinde hayvn gözü açıkken nefes alırken kafesinde kuyrugu bariz şekilde aşağı yukarı inip kalkıyorsa aviastım oneriyorlar.kuşu elinize alıp gagasını kulagınıza dayayın hırıltı falan geliyormu o da onemli..sizde ağzını sürekli açıp kapatmasını bu şekilde kontrol edin bi olmazsa benim bu konuda bilgi sınırım bu kadar.inşallah iyi olur.
Teşekkür ederim
İnşaallah tedavisi sonucunda iyi olur
İlginiz için teşekkür ederim
dediğiniz gibi bugün hırıltısını dinleyip paylaşacağım sizlerle

batibirol

Üyemiz
Adı
birol
Soyadı
öztekin
İbrahim kardeşim su anda ilac herhangi bir fayda göstermedi birkaç gün daha beklicem olmazsa başkasına hediye edicez

Adı
ibrahim
Soyadı
öztekin
Bende veterinere görürdüm ama pek anlamadı sanırım pek anlamadı astımsal birşey olabilir dedi bende vitanim takviyesi yapıyorum olmazsa aviastım kullan dedi bakalım bende bunları kullanıp durumunu takip edeceğim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Var mı bu konuda başka fikri olan?

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Ya bizim kusumuzda yapiyordu bir ara ben neden yaptigini anlayamadim ama sonradan gecti. Belki korkmustu biseyden diye dusunmustum ama bence rahat olun cok ileri derecede degilse gecicektir diye dusunuyorum :)

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
İbrahim bey kuşunuz uçtuysa yorulmuştur ondan hızlı nefes alıp veriyordur. Fakat özellikle uyku esnasında yapıyorsa solunum problemi vardır. Bu problem genelde kuyruğun aşağı yukarı düzenli sallamasıyla birlikle olur. yani kuşunuza ilaç ve sonrasında vitamin takviyesi yapabilirsiniz. yeşillik olarak da taze ıslak olmayan nane verebilirsiniz. nane mentollü olduğundan solunum yollarını rahatlatır.