Ahdım var parayı bir bulayım bende düşünüyorum derken BENCE

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BELKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ HOŞ KARŞILAMAYABİLECEKLER AMA BUNU KARDEŞİMDEN DUYUNCA AKLIMA GELİVERDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM BU SİTEYI TAKIBEDEN VE MUDAİMLERİ ZATEN UMDUĞUNUZ VE BULACAĞINIZ PARANIN ÜSTUNDE OTURUYOR VE HABERİNİZ YOK  ŞÖYLE BİR TURKIYE GENELİNE BAKIN KAÇ FERT BİZLER GİBİ YAŞANTININ İÇİNDE BAŞTA EN SEVDİĞİNİZ İŞİ YAPIYORSUNUZ  BEN BAŞLADIĞIMDAN BU TARAFA SOSYETESİNDEN KOYLÜ ZENGİNİNDEN FAKIRINE KADAR HEPSİNİ KUMESE SOKTUĞUMDA BİR TEKİ BİLE BURASI KOTU KOKUYOR DEMEDİ HERKES MAŞALLAH MAŞALLAH DİYEREK GIPTA ETTİ EEE DAHA GERİYE NE KALDI BİZLER GİBİ KAÇ KİŞİ VAR ŞŞUDA VAR BELKİ ŞUAN ARZU ETTİĞİNİZ MEBLAĞI YAKALAYAMAZSINIZ AMA SABIRLA BİR BAKMIŞSINIZKİ SİZ BİLE ŞAŞIRIRSINIZ  SİTEMİZLE YONETİCİLERİMİZLE YAZAN YAZMAYAN ZİYARETÇİ KUSUR ARAYAN ALAN SATAN FOTO PAYLAŞAN PAYLAŞMAYAN TUM BU İŞE GÖNUL KAPTIRMIŞ HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BİR GÜN MUTLAKA BULUŞMAK ÜZERE SLM EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZDA OLACAKTIR

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Kemal abi paylaşımın için teşekkür ederim.
evet etrafımıza ve kendimize baktığımızda aslında farkında olmadığımız zenginliklerimizi anlayabiliyoruz,ama biz insanların en büyük düşmanı olan nefsimiz, biz insanları kör ediyor ve doyumsuzlaştırıyor, kendimizle ilgilenmeyi bırakıp etrafımızdakilere sarıyoruz ve gözümüz doymuyor....

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Paylaşım için çok teşekkürler bu hayatın kısa bir zamanını sevdiğimiz işe ve sevdiğim kişilere ayırmak zor olmasa gerek.

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Kemal Abi çok teşekkür ederim hatırlattığın için. İnsanın sevidiği bir işi yapması çok önemli, Kümese girdimmi dünyayı unutuyorum. Orada huzur buluyorum.   

KEMAL ABİM HER SEY GÖNLÜNCE OLSUN..

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
ewet abi doğru söylüyorsun.ama etrafta sevgi fakirleri var.bıyık altından gülenler var.hiç takmıyorum.işim stresli,insan sağlığıyla ilgili. günde 1 saat kuşalrımla uğraştımmı bütün stres gidiyor.gerçekten çok rahatlıyorum.