Akıllı yemlik hakkında

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
Ben kafeslerde büyük boy suluk olarak kullanıma sunulmus olan sulukları yemlik olarak kullanıyorum ama bugun dikkat ettimki yemler cok fazla ziyan oluyor ya sectiklerinden yada baska bi sebepten dolayı yemler dokuyorlar.Aslında ilk alırken akıllı yemlik tercih etmistima ama satan arkadas bazı kuslar bundan yemıyor dıyınce almaktan vazgecmıstım.Siz kullanan arkadaslarım abilerim tavsıye edermısınız?yem dokulme olayında birazda olsa faydası olurmu?kullanıp memnun olan ve olmayanlardan onerilerinizi bekliyorum saygılar

the_myth

Takipçi Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
selçuk
bnde kullanıyorum dökülme vs. hiç karşılaşmadım.Bence çok pratik ve kullanışlı.

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
1 Çiftim haricinde hepsi çok güzel kullanıyor ama çiftimin biri gerek mama gerekse yem konusunda çok seçiciler.Onlar çok döküyo seçtikleri için ama altlığı olduğu içinde ziyan olmuyo.Kabuklarını üfleyip üstten geri dolduruyorum.O çiftim de başıma GURME olcak herhalde :)

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
2-3 Günde doluyor bu 1 çift için geçerli. Ama yem seçen çiftim için 10 dk yetiyo

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yem zaiyatı az olsun diyorsanız akıllı yemlikten iyisini bulamazsınız

E

elaziz2316

Guest
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Yem zaiyatı az olsun diyorsanız akıllı yemlikten iyisini bulamazsınız
    Ben de kullanıyorum. Ve de şiddetle tavsiye ederim. Allah bunu icad edenden razı olsun.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yerli kuşlarda çok iyi oluyor ama jumbolarda ben kullanamadım

E

elaziz2316

Guest
    Şov besleyenler, "kuşların kafalarının yem yeme alanına sokmakta zorlandıkları"nı söylüyorlar. Şov kuşum olmadığı için (henüz) test edemedim. Eğer öyle ise bence ileride şov kuşları için biraz daha farklı dizayn edilenini piyasaya sürebilirler.

Bu işin imalatını yapanlara duyurulur.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Akıllı yemlik Şhow muhabbetlerde genellikle sıkıntı yaratabiliyor.

metkuy

Uzman Üyemiz
Hiranur' Alıntı:
2-3 Günde doluyor bu 1 çift için geçerli. Ama yem seçen çiftim için 10 dk yetiyo
+1

ilaveten yuvada yavru varken altı hergün doluyor ve yavrular içinde kafesin dibini yemle doldurmayı ihmal etmiyorlar :)  Ben kullanmanızı tavsiye ederim fakat yemliğe 3-4 gün heleki 1 hafta güvenip bir yere ayrılamassınız , hiç yem dokmeyen kuş bile bazen tüm yemliği 1 saatte boşaltabiliyor ve altı ızgaralı boxlarda bu saçılan yemlere kuşlarınız ulaşamaz , aç kalırlar.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
tolgama' Alıntı:
Ben kafeslerde büyük boy suluk olarak kullanıma sunulmus olan sulukları yemlik olarak kullanıyorum ama bugun dikkat ettimki yemler cok fazla ziyan oluyor ya sectiklerinden yada baska bi sebepten dolayı yemler dokuyorlar.Aslında ilk alırken akıllı yemlik tercih etmistima ama satan arkadas bazı kuslar bundan yemıyor dıyınce almaktan vazgecmıstım.Siz kullanan arkadaslarım abilerim tavsıye edermısınız?yem dokulme olayında birazda olsa faydası olurmu?kullanıp memnun olan ve olmayanlardan onerilerinizi bekliyorum saygılar
Benim 44 tane kafesimin hepsinde de akıllı yemlik var.Kuşlarımı ilk alırken hep yeme yeni düşmüş yavru aldığım için benim üretimhanede 1 haftada alıştılar.Şimdi onların yavruları da 1 haftada alışıyor.İlk başlarda alttaki kabuk haznesine yemleride döküyorlar ama günden güne alıştıkça bu durum ortadan kalkıyor.Tabi bu süre içinde kafesin tabanına bir miktar yem dökün.

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
siteden aldıgım olumlu yorumlar sonrası akıllı yemliklerden dün 2 paket aldım.ve bugune kadar bosu bosuna kendimi yormus ve bi ton yem ziyan ettigim icin kendime kızdım bunu icat edenlerede dua ettim.herkeze tavsiye olunur

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
özvardar ticaretten tanesi 1.5dan 2 paket aldım 24 adet 35 lira odedım