Akıllı yemlik hakkında

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
bance alışmasına bağlı bende bir dişi var bir çuval yemi silo şeklinde versem yinede dışarı döker müsrif

istanbullu_35

Takipçi Üyemiz
Adı
Hiranur
Nurettin KIR' Alıntı:
bance alışmasına bağlı bende bir dişi var bir çuval yemi silo şeklinde versem yinede dışarı döker müsrif
bende de var öyle bir dişi napıcaz bunları ben hala bir çözüm bulamadım.Siz bulursanız paylaşın lütfen

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
benimkiler hemen alıstı yem yeme konusunda bı sıkıntı yok.dun taktım bugun aksam kontrol ettim ortalama 5 tek darı tanesi var kabukların dokuldugu kısımda :)

ikbal

Üyemiz
Adı
ikbal
Soyadı
kahraman
bende  akılı yemlik kulanıyorum ama benim kuşlar yaramaz herhalde anlatınıza göre bende dökmeyen kuş yok doldurdum zaman en fazla yarım saat sürüyör hepsi kabuk haznesinde acep yemimi deyiştirsem yoksa sade yem mi koysam vivitin karısık yemini kulanıyorum

tolgama

Üyemiz
Adı
tolga
Soyadı
pulat
ben siloları yemlık olarak kullanıyordum yem haznesi buyuk oldugu ıcın kolayca yemi secmek icin israf ediyorlardı ama akkılı yemlikte gozlemledıgım kadarıyla ole bısey yapamayacaklar gagalarıyla cekıstırme ıhtımalı yok gibi geliyor bana.tek tek alıp yıyorlar.

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
Bende kullanıyorum bazı kuşlar yemi bol bulunca neyapıcanı şaşırıyo herhalde öle yapan bir çiftime az veriorum fazla koymuyorum yavaş yavaş adam olmaya başladılar

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
tolgama' Alıntı:
siteden aldıgım olumlu yorumlar sonrası akıllı yemliklerden dün 2 paket aldım.ve bugune kadar bosu bosuna kendimi yormus ve bi ton yem ziyan ettigim icin kendime kızdım bunu icat edenlerede dua ettim.herkeze tavsiye olunur
1-2 ay sonra net yorumunu bekliyoruz, bir kullanıcı olarak sizin gözleminize göre iyi veya kötü şeklinde...