Akıllı Yemlik kullanan Arkadaşların DİKKATİNE

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Merhaba arkadaşlar inanın çok zor durumdayIm yardımlarınızı bekliyorum.Bu akıllı yemlik Dış kapıya takılmak istendiğinde ille giyotin kapı olmasımı gerekiyor.Bu yemlik kapısı yandan açılan kafes kapısına olmazmı.Kullanan arkadaşlar var ise resim yükleme şansları var ise çok sevinirim.KAPISI YANA DOĞRU AÇILAN KAFESE OLUP OLMAMASI DAHA ONEMLI BENIM ICIN BU NEDENDEN DOLAYI KAFES ALAMIYORUM OLAZ ISE ÇOK ÜZÜLÜRÜM BILGILERINIZE IHTIYACIM VAR SAYGILARIMLA.

kelkeci

Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
TÜTER
yandan açılan kafeslerimde akıllı yemliğin üst kısmı sabitlenmediğinden ben lastik kız tokalarından alıp onunla sabitledim gayette rahat kullanabiliyorum...

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar inanın çok zor durumdayIm yardımlarınızı bekliyorum.Bu akıllı yemlik Dış kapıya takılmak istendiğinde ille giyotin kapı olmasımı gerekiyor.Bu yemlik kapısı yandan açılan kafes kapısına olmazmı.Kullanan arkadaşlar var ise resim yükleme şansları var ise çok sevinirim.KAPISI YANA DOĞRU AÇILAN KAFESE OLUP OLMAMASI DAHA ONEMLI BENIM ICIN BU NEDENDEN DOLAYI KAFES ALAMIYORUM OLAZ ISE ÇOK ÜZÜLÜRÜM BILGILERINIZE IHTIYACIM VAR SAYGILARIMLA.
giyotin kapı olmaması gerekiyor, olması değil...

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Barış TÜTER' Alıntı:
yandan açılan kafeslerimde akıllı yemliğin üst kısmı sabitlenmediğinden ben lastik kız tokalarından alıp onunla sabitledim gayette rahat kullanabiliyorum...
buda yapılabilecek bir çözüm ama bnm bi çiftimin dişisi rahat durmayıp lastiği kemirdiği için  sıkıntı çıkaran bi çözüm  :))

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
bu  kafesdede rahatlıkla kullanılır  ucu kancalı lastiklerden al sac bağlama  tak gör nasıl kullanılıyormuş üretimhanemin  bu kapılar var taktım sıkıntı yok kullanılmaz die bişe yok kullanırsın

kastettiğim  bu

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Ahmet KARA kardeşim alacağım kafesin kapısı aynen böyle kapı  yana doğru açılıyor sağ ve sol kapısı yana doğru açılıyor.Kafesin sağ ve sol köşesinde kapısı var oda aynen sağ ve sola doğru açılıyor.

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
bendede aynı sorun vardı bende aynı şekilde çözdüm kızım sağolsun :)

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
2 ucu kancalı lastik değilmi bu  bu bisiklettede kullanılıyor.

geb

Yeni Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Efe
Yaylı kapılı kafeslerde, akıllı yemliğin alt kısmını kapının alt teline oturtuktan sonra üstünden mandalla tutturuyorum.

ispinoz

Üyemiz
Adı
ÜMİT
Soyadı
KOÇ
dışarıdan sağ ve soldan olmak üzere saç lastiğinin kancalarını kafes tellerine takarsan sorunu çözersin dışarıdan olduğu için kuşlarda erişemez lastiğe.ben bu şekilde kullanıyorum çoğu kafesimde

mafik

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
MEHMET
Soyadı
DEMİR
Ünal YILMAZ' Alıntı:
bu  kafesdede rahatlıkla kullanılır  ucu kancalı lastiklerden al sac bağlama  tak gör nasıl kullanılıyormuş üretimhanemin  bu kapılar var taktım sıkıntı yok kullanılmaz die bişe yok kullanırsın

kastettiğim  bu

Eline sağlık güzelbir teknik.