Akıllı Yemlik sorunu

goko33

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
elmacı
arkadaşlar yumurtalarıyla beraber bir çift aldım 2 hafta kadar önce.yuvalıkta getirdim eve neyse dişi kuş yatmaya devam etti. ancak akıllı yemlik vardı önceki kafeslerinde bende ondan taktım 1 hafta falan akıllı yemlikten yediler ancak 3 4 gündür sadece yerde yem arıyorlar akıllı yemlikten yemiyorlar ne yapmam gerek . aç kalacaklar diye gerçekten korkuyorum

goko33

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
elmacı
ya yerde aranıp duruyorlar sonra tekrar yuvalığa giriyorlar. bide benim kafes farklı biraz , dışardan yem kutusunu koyacak yer yok. mecbur normal yemliğe koyup içeri koymak zorunda kaldım hemen gelip yediler. yani bu durumu da sürekli yapmak istemiyorum elimi kafese sokarak rahatsız etmek istemiyorum yumurta var çünkü altında. nasıl olacak bilmiyorum yani

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Kuşların yumurta dan çıkacak yavrular için kursak sütü hazırlamaya başlamışlar mama vermediğin içinde yumuşak şeyler arıyorlar kafesin tabanında akıllı yemlikten yemlerini de yerler ihtiyaçları kadar.SAYGILAR

goko33

Yeni Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
elmacı
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
Kuşların yumurta dan çıkacak yavrular için kursak sütü hazırlamaya başlamışlar mama vermediğin içinde yumuşak şeyler arıyorlar kafesin tabanında akıllı yemlikten yemlerini de yerler ihtiyaçları kadar.SAYGILAR
kardeş saolasın içimi rahatlattın