Akıllı Yemlik TANITIM

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Valla ne yalan söyleyeyim ben R.Efekan arkadaşın 30lu yaşlarda biri sanıyordum.
Şaşırdım şuan. Kendinizi adamışsınız bu işe, başarılarınız daim olsun.

Yiğitcan KEKEÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
Yiğitcan
Soyadı
KEKEÇ
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Efekan ben birkaç ay önce de demiştim ama yine söylemek isterim...sen bu camiada büyük bir adam olacaksın ileride...belki hemen yaşın reşit olduğunda bile olabilir, buna yürekten inaniyorum dostum. Yaşın küçük olmasına rağmen bu sitede kendine çok iyi bir yer edindin ve birçok üye tarafından taktir görüyorsun...aferin sana. Bunun gibi ekipman anlatımı videolar yabancı sitelerde bol miktarda var...bizde ise yapan belki sadece 5-10 kişi vardır. Sen zaman buldukça bu videolardan yapmaya devam et ve paylaş, sana önerim yotube.com kanalı (youtube channel) oluştur ve bir-biri ile alakalı tüm videolarını (ekipman kullanım anlatımları gibi mesela) bu kanal altında topla. Zamanla bir arşiv halini alacaktır ve bunun sana getirileri ileride inanılmaz boyutlarda olacaktır.

:)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kemal AKBULUT' Alıntı:
MAAŞALLAH ELLERINE SAĞLIK CANIMSIN SLM 
  DERSLERINEDE BUNDAN FAZLA ÖNEM VERMENI TAVSIYE EDERIM
Abi kaç gündür bilgisayar açık sayfalarca ödev yapıyorum burada da bakınıyorum. Ama dersler biraz hafiflesin. O zaman daha çok aktif olmaya çalışacağım.  squint

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Abi kaç gündür bilgisayar açık sayfalarca ödev yapıyorum burada da bakınıyorum. Ama dersler biraz hafiflesin. O zaman daha çok aktif olmaya çalışacağım.  squint
Aferin sana Efkan kardeşim  evil_idea . Günay abininde dediği gibi ileride büyük işler başaracağına inanıyorum bende. Emeğine ağzına sağlık :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Enver ERGİN.' Alıntı:
Aferin sana Efkan kardeşim  evil_idea . Günay abininde dediği gibi ileride büyük işler başaracağına inanıyorum bende. Emeğine ağzına sağlık :)
Teşekkür ederim abi. friend