ixirseviyo
Uzman Üyemiz
güzel bir paylaşım tebrik ederim.
Hakan ÖZDEMİR' Alıntı:eline sağlık efkan
Gökhan YILMAZ' Alıntı:Eline koluna sağlık kardeşim. Teşekkürler
Günay DÖNMEZ' Alıntı:Efekan ben birkaç ay önce de demiştim ama yine söylemek isterim...sen bu camiada büyük bir adam olacaksın ileride...belki hemen yaşın reşit olduğunda bile olabilir, buna yürekten inaniyorum dostum. Yaşın küçük olmasına rağmen bu sitede kendine çok iyi bir yer edindin ve birçok üye tarafından taktir görüyorsun...aferin sana. Bunun gibi ekipman anlatımı videolar yabancı sitelerde bol miktarda var...bizde ise yapan belki sadece 5-10 kişi vardır. Sen zaman buldukça bu videolardan yapmaya devam et ve paylaş, sana önerim yotube.com kanalı (youtube channel) oluştur ve bir-biri ile alakalı tüm videolarını (ekipman kullanım anlatımları gibi mesela) bu kanal altında topla. Zamanla bir arşiv halini alacaktır ve bunun sana getirileri ileride inanılmaz boyutlarda olacaktır.
Abi kaç gündür bilgisayar açık sayfalarca ödev yapıyorum burada da bakınıyorum. Ama dersler biraz hafiflesin. O zaman daha çok aktif olmaya çalışacağım. squintKemal AKBULUT' Alıntı:MAAŞALLAH ELLERINE SAĞLIK CANIMSIN SLM
DERSLERINEDE BUNDAN FAZLA ÖNEM VERMENI TAVSIYE EDERIM
Aferin sana Efkan kardeşim evil_idea . Günay abininde dediği gibi ileride büyük işler başaracağına inanıyorum bende. Emeğine ağzına sağlıkR.Efekan ALTUN.' Alıntı:Abi kaç gündür bilgisayar açık sayfalarca ödev yapıyorum burada da bakınıyorum. Ama dersler biraz hafiflesin. O zaman daha çok aktif olmaya çalışacağım. squint
Teşekkür ederim abi. friendEnver ERGİN.' Alıntı:Aferin sana Efkan kardeşim evil_idea . Günay abininde dediği gibi ileride büyük işler başaracağına inanıyorum bende. Emeğine ağzına sağlık![]()