Salih bey büyük bi ihtimal karışık yem kullanıyosunuzdur bişe sorucam haznenin içini kontrol ettinizmi haznenin içi full kabukmuSalih KARAVUŞ' Alıntı:bende kullanıyorum cok memnunum yem ufleme derdım bıttı ama bunu kafese monte etmek bıraz zor oluyor ben kafes olarak box kullanıyorum normal kapıya monde ettım gunluk mama verdıgım ıcın de sureklı cıkarmam gerekıyor ama hıc bır ıslem yapmıyorum bır hafta yetecek yem var ıcındemamayı verınce aynen yerıne takıyorum ıkı gunde bırde haznesını boşaltıyorum
Sizin damızlıklar akıllıymış bizimkiler 1 kabuk 100 yem yapıyorSalih KARAVUŞ' Alıntı:evet kontrol ettım bende full kabuk cıkıyor cok az bı yem cıkıyor onuda sanırım yerken dokuyorlar ama soyle soyleyebılırım 100 tane kabuk varsa 1 tane yem var bu kadar az oluyor yanı
ozellıkle hazneyı boşaltırken kontrol ettım
+1Mehmet DEMİR' Alıntı:Akıllı yemlik kullanıyorum. Çoğunlukla memnunum. Bazı çiftler çok güzel kullanıyor. bazıları ise özellikle ilk kızışan çiftler, strese giren eşler resmen yere boşaltıyor. Onları bildiğim için az koyuyorum. İnat edenlerin yemliğini çıkarıyorum. Normal yemlik kullanıyorum. 2-3 gün sonra tekrar takıyorum
Durdu ACAR' Alıntı:Sizin damızlıklar akıllıymış bizimkiler 1 kabuk 100 yem yapıyor![]()