AKILLI YEMLİK TAVSİYE EDERMİSİNİZ

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
MRB ARKADAŞLAR BU AKILLI YEMLİKLERDEN TAVSİYE EDİYORMUSUUNZ YEM İSRAFINI ÖNLER DİYORLAR SÜREKLİ YEM KOYMAK GEREKMİYORMUŞ  VS GİBİ KULLANAN ARKADAŞLAR VARSA TAVSİYE EDERLERMİ

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Bence mükemmel bir buluş.  bir hafta yetecek kadar yem alıyor. yem kabukları da altındaki haznesinde birikiyor doldukça boşaltıyosun. Yem üflemeye son. Tavsiye ederim.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
ben kullanıyorum işin gerçeği bazı kuşlarımı 2 3 gün kontrol etmiyom bazı kuşu mecburi bakmam gerekiyo ayağı ile eşeliyerek yem iç kısımdan çekip alt hazneye döküyor yani kuşun yem seçmiyosa çok güzel bişe yinede kontrol ediyosun yavruları olunca hele mama falan veriyorsanız en fazla 3 gün...

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
bende akıllı yemlik kullanıyorum fakat memnun değilim,kuşlar yemleri seçiyor alt haznesi hemen doluyor yem yerlere dökülüyor.

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Kullanışlı değil ben tavsiye etmiyorum. Bende kullanıyorum arkadaşlarında dediği gibi içinde tek tür yem olsada yemi döküyorlar yerden yiyorlar. Ayrıca temizliğide zor. Yıkadığınızda yedeğinin olması şart.

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
bende kullanıyorum cok memnunum yem ufleme derdım bıttı ama bunu kafese monte etmek bıraz zor oluyor ben kafes olarak box kullanıyorum normal kapıya monde ettım gunluk mama verdıgım ıcın de sureklı cıkarmam gerekıyor ama hıc bır ıslem yapmıyorum bır hafta yetecek yem var ıcınde :) mamayı verınce aynen yerıne takıyorum ıkı gunde bırde haznesını boşaltıyorum

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Salih KARAVUŞ' Alıntı:
bende kullanıyorum cok memnunum yem ufleme derdım bıttı ama bunu kafese monte etmek bıraz zor oluyor ben kafes olarak box kullanıyorum normal kapıya monde ettım gunluk mama verdıgım ıcın de sureklı cıkarmam gerekıyor ama hıc bır ıslem yapmıyorum bır hafta yetecek yem var ıcınde :) mamayı verınce aynen yerıne takıyorum ıkı gunde bırde haznesını boşaltıyorum
Salih bey büyük bi ihtimal karışık yem kullanıyosunuzdur bişe sorucam haznenin içini kontrol ettinizmi haznenin içi full kabukmu

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
ikilemde kaldım belli bir süre daha akıllı yemlik kullanmıyalım o zaman teşekürler

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
evet kontrol ettım bende full kabuk cıkıyor cok az bı yem cıkıyor onuda sanırım yerken dokuyorlar ama soyle soyleyebılırım 100 tane kabuk varsa 1 tane yem var bu kadar az oluyor yanı

ozellıkle hazneyı boşaltırken kontrol ettım

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Salih KARAVUŞ' Alıntı:
evet kontrol ettım bende full kabuk cıkıyor cok az bı yem cıkıyor onuda sanırım yerken dokuyorlar ama soyle soyleyebılırım 100 tane kabuk varsa 1 tane yem var bu kadar az oluyor yanı

ozellıkle hazneyı boşaltırken kontrol ettım
Sizin damızlıklar akıllıymış bizimkiler 1 kabuk 100 yem yapıyor :)

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Kuşlarını  arkadaşın dediği gibi yem secmiyorsa akıllı yemlik çok ideal  ve kullanışşlı

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Akıllı yemlik kullanıyorum. Çoğunlukla memnunum. Bazı çiftler çok güzel kullanıyor. bazıları ise özellikle ilk kızışan çiftler, strese giren eşler resmen yere  boşaltıyor. Onları bildiğim için az koyuyorum. İnat edenlerin yemliğini çıkarıyorum. Normal yemlik kullanıyorum. 2-3 gün sonra tekrar takıyorum

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Mehmet DEMİR' Alıntı:
Akıllı yemlik kullanıyorum. Çoğunlukla memnunum. Bazı çiftler çok güzel kullanıyor. bazıları ise özellikle ilk kızışan çiftler, strese giren eşler resmen yere  boşaltıyor. Onları bildiğim için az koyuyorum. İnat edenlerin yemliğini çıkarıyorum. Normal yemlik kullanıyorum. 2-3 gün sonra tekrar takıyorum
+1

Aynen katılıyorum

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
salih bey kuşlarınızın kıymetini bilin maşallah ilk baştada dediğim gibi kimi kuşum dediğiniz gibi bi gram dökmüyor kimi kuşum seçip hazneyi hemen dolduruyo

E

elaziz2316

Guest
    Ben de kullanıyorum. Allah icad edenden razı olsun.  Daha iyisi çıkana kadar en iyisi budur.

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
BENDE ÜRETİMHANE VARKEN KULLANIYORDUM 2-3 TAKIMDA 1 TANESI SUREKLI YEMLERI YERE BOSALTIYORDU AMA DIGERLERIMDE ISE OYLE BIR PROBLEM YOKTU SU ANDA URETIMHANE KURSAM ŞEFFAF O KUCUK YEMLIKLER YERINE MUHAKKAK AKILLI YEMLIK KULLANIRDIM BIR TEK SORUNU BI ARKADASIN DEDIGI GIBI MONTE EDECEK YERIN SIKINTI OLMASI ODA O KADAR BUYUK BI PROBLEM DEGIL SIDDETLE TAVSIYE EDIYORUM HATTA TOPLU ALICAK ARKADASLAR VARSA KARTAL SOGANLIKTA 2,5 LIRAYA DAPER KAFES SATIYOR DISARIDA DAHA PAHALI DUSUNEN OLURSA ORADAN TEMIN EDEBILIR...

E

elaziz2316

Guest
    Öntel yaptırırken "Akıllı Yemlik kullanacağım" diyorsunuz. Önteli yapan kişi de bu yemlik için sürgülü kapı yapıyor ve hiçbir sorun olmadan çok güzel takılıyor.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
en azından denemekte fayda var.. bende düşünüyorum