Akıllı Yemlik

gs_bursa_gemlik

Takipçi Üyemiz
Adı
Berkan
Soyadı
Valer
Arkadaşlar bu yemlikler güvenilir mi ? ben hem normal yemlik hemde akıllı yemlik kullanıyorum.Çünkü  tam olarak güvenemiyorum , haznedeki yem ön hazneye düşmüyor her zaman. kuşlar aç kalabilir mi ve siz sadece bunu mu kullanıyorsunuz ? Benim tek yapmam gereken yukarıdan yem koymak mı?

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ

Ben bu yemliklerden kullanıyorum.Akıllı yemlikte kullandım. Ama bundan daha fazla verim alıyorum.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
yukarıdan yem koy gerisini kuşlara bırak
aynen, Alıştıklarında baya faydasını göreceksiniz.

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Bu akıllı yemlikten az önce bende aldım . fikir güzel ama büyük kafeslere oluyor. benim bir çiftimin kafesi biraz küçük içeriden astım kafeste adım atacak yer kalmadı.  dışarıdan asmak içinde azıcık takma yerini kesmek gerekiyormuş kestim bu sefer üst taraftaki tutturma yeri kullanılmıyor . çok acayip bir şey . üzerinde biraz daha çalışmak gerek. ancak yuvalıkllı kafeslerin yuvalık takma yerine takarsak kullanılabiliyor.  birde yemliğin önüne tünek koyduğumuz zaman kuşlar tünekten inecekleri zaman kuyrukları yemleri süpürge gibi süpürüp aşağıdaki çekmeceye döküyor.  . bence büyük kafesler için üretilmiş bir ürün. genede üstadlar daha iyi bilir.